Skip to content
Sport

Cum îţi cumperi bilete la EURO 2020. Federaţia a dat toate detaliile

Federaţia Română de Fotbal a prezentat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, toate detaliile legate de achiziţionarea biletelor pentru meciurile de la EURO 2020, la care este şi România co-organizator.

Alexandru Cândea, managerul de ticketing al proiectului EURO 2020 la București, a dat detalii despre procesul de achiziționare a biletelor pentru Turneul Final al Campionatului European. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul UEFA, începând cu 12 iunie 2019. Până atunci, doritorii își pot deschide contul de utilizator pe site-ul UEFA pentru a-și exprima intențiile. Acest pas este obligatoriu în procedura de achiziție și este recomandabil să fie parcurs din timp. Înscrierea pentru bilete se face la adresa https://euro2020.tickets.uefa.com.

În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA. În prima fază, care durează până pe 12 iulie 2019, se vor pune în vânzare 1 milion de bilete, restul până la 3 milioane urmând a se comercializa la sfârșitul anului, după ce se cunosc echipele calificate la EURO 2020.

Informații despre biletele la EURO 2020 se pot găsi și pe site-ul FRF, la adresa frf.ro/ticketing.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *