Skip to content
Politică

Cum mai poate fi ”salvat” Iohannis? Pieleanu, ipoteze inedite

Sociologul Marius Pieleanu dezvăluie cum mai poate fi ”salvat” președintele României, Klaus Iohannis.

Astfel, acesta a declarat că pentru a reveni în forță pe plan politic, Klaus Iohannis ar trebui să devină un „președinte jucător”, potrivit B1.ro

„PNL îl poate ajuta pe Iohannis schimbându-și conducerea, aducându-l pe Crin Antonescu președinte al partidului. E o temă importantă asta. Potrivit unor sondaje, o întoarcere a lui Antonescu ar fi un lucru foarte bun pentru partid.

Crin Antonescu este astăzi, chiar dacă nu mai e implicat direct în politica românească, cel mai important liderl PNL în percepție publică. Iohannis ar trebui să devină un președinte jucător, poate nu la nivelul fostului președinte Băsescu”, susține sociologul.

Mai mult, Crin Antonescu a susținut de mai multe ori că nu are de gând să se reîntoarcă în politica românească.

„Dacă alții nu simt nevoia să se retragă, eu o simt”, a declarat acesta, joi, la RTV.

2 comentarii la “Cum mai poate fi ”salvat” Iohannis? Pieleanu, ipoteze inedite

  1. Nicicum ! Sasu` a „trecut” linia de la care se mai putea „intoarce” la popularitate ! Pt simplul fapt ca indiferent ce ar face, lumea nu poate uita ca nu a facut decat ….paguba Romaniei !

  2. De cine si de ce trebuie salvat Dom’ Prezident ???? Poate partidu Liberal
    Sa sune la 112 Liberalii -asa zis
    Ne-a Crin a facut terci notiunea de Liberalism National Romanesc ca sa-i salveze pe indivizii care se autointitulau asa si acu sa mai salveze ce ?????
    Le=a explicat frumos ca s-a saturat de ei (a zis el ca de politica dar eu cred ca de politicienii romani e satul). Ce se tin de el ca raia de omul sanatos ????
    Pe de alta parte Dom’ prezident nu prea mai este asociat cu Liberalii si daca scapa de Ciolos si noul guvern (orice culoarea ar avea) face treaba si nu l…, iar neamtu colaboreaza bine cu ei, atunci s-a scos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *