Skip to content
Politică

Cum motivează Dragnea absența PSD de la moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea reacționează după ce PSD a lipsit de la votul moțiunii simple împotriva ministrului Tudorel Toader. Dragnea a pus absența social-democraților pe seama unei nemulțumiri în rândul parlamentarilor PSD, situație pe care o vor discuta săptămâna viitoare în partid.

Am luat decizia să dăm şansa opoziţiei să arate că are suficiente voturi ca să îşi treacă moţiunea. PSD nu îşi reglează problemele cu mâna Opoziţiei. PSD nu putea vota o moţiune plină de minciuni. La o dată ulterioară se va discuta de moţiune, dar trebuie să avem o discuţie împreună cu premierul şi Tudorel Toader. Există o stare de nemulţumire pe care nu avem de gând să o ascundem pe care o vom rezolva săptămâna viitoare într-un fel sau altul”,   a spus Liviu Dragnea.

Chestionat despre posibilitatea înlăturării din funcție a lui Tudorel Toader, președintele PSD a spus că ”vom discuta în perioada următoare”.

Întrebat care sunt nemulţumirile cu privire la Tudorel Toader, Dragnea la răspuns:

„Aţi văzut în spaţiul public, aţi văzut colegi la televiziuni, cum ar fi Florin Iordache. Aşa am convenit cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să discutăm şi cu doamna Dăncilă ori vineri, ori luni, şi cu dl Toader. După care o să vem noi o discuţie în PSD. Au fost lucruri contradictorii, sunt nişte decizii luate în CEx care trebuie limpezite”.

Reamintim că votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Tudorel Toader, depusă de PNL și USR, susținută și de formațiunea politică UDMR, a fost amânat din cauza lipsei de cvorum. Detalii AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *