Skip to content
Politică

Cum o consiliază pe Dăncilă VĂRUL lui Niky Scorpion! Profilul controversatului Ilie Mario Rafael EXCLUSIV SURSE

Realitatea.net

Noul consilier pe probleme sociale al premierului Viorica Dăncilă – l-am numit pe Ilie Mario Rafael, fost șef de cabinet al lui Codrin Ștefănescu – este, potrivit surselor PSnews.ro, vărul primar al controversatului ex-deputat Nicolae Păun, supranumit ”Niky Scorpion”. Vă reamintim că Păun și dirijorul PSD-ist Mădălin Voicu sunt protagoniștii dosarului ”Fraudă la Partida Romilor” (actualmente retrimis la DNA pentru refacerea urmăririi penale).

În trecut, Ilie Mario Rafael a jucat rol de coordonator stradal al campaniilor fostului primar PSD-ist al Sectorului 5, Marian Vanghelie, pe care l-a ajutat din plin și la alegerile locale din 2016 (pierdute rușinos de Vanghelie), după ce a căzut ”înțelegerea” cu ex-deputatul Cristian Rizea, căruia Dragnea nu i-a permis să candideze la S5. Potrivit înțelegerii, dacă Rizea ar fi fost nominalizat de PSD și ar fi câștigat, lui Ilie Mario Rafael i se promisese funcția de viceprimar. Vă amintim că Rizea a fost condamnat, în decembrie 2017, la patru ani și opt luni de închisoare cu executare pentru primirea unei mite de 300.000 de euro (sentința nu este definitivă).

Prin Codrin Ștefănescu

După eșecul usturător înregistrat de Marian Vaghelie la localele din 2016, Ilie Mario Rafael s-a întors în sânul PSD, de data aceasta ca om bun la toate al lui Codrin Ștefănescu, fiind uns șef de cabinet al acestuia – drept urmare, și-a petrecut majoritatea timpului în sediul central de la Kiseleff, în imediata proximitate a lui Dragnea. Sursele PSnews.ro susțin că Ilie Mario Rafael a adus numeroși cetățeni din Sectorul 5 la deja celebrul miting PSD. Tot actualul consilier al Vioricăi Dăncilă i-a asigurat ”escortarea” lui Liviu Dragnea, la una dintre ieșirile acestuia de la Înalta Curte, prin intermediul unor bodyguarzi care au bruscat presa și protestatarii # Rezist.

Bătaie cu pumni în familie

Fratele mai mare al lui Ilie Mario Rafael este patronul unei săli de culturism situată în mijlocul complexului comercial ”Niky Scorpion” (vis-a-vis de Piața Rahova). În urmă cu doar câteva luni, acesta s-a bătut în plină stradă (până la intervenția polițiștilor) cu fostul deputat Nicolae Păun, fiindcă nu s-au înțeles asupra prețului de vânzare al sălii, Niky Scorpion fiind, la momentul respectiv, în căutarea unui nou sediu pentru Partida Romilor. Recentul consilier al Vioricăi Dăncilă deține o cârciumă în cartierul Ferentari. În trecut, lui Ilie Mario Rafael i s-a oferit funcția de prim-vicepreședinte al Partidei Romilor, dar, finalmente, Păun a preferat alte personaje. Vanghelie a încercat să-l facă șef la Agenția Națională pentru Romi (ANR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *