Cum pică în capcană turiștii români din Bulgaria. Amenzi enorme în zone unde nu există niciun avertisment

Sursa foto: X

Plajele sălbatice din Bulgari atrag tot mai mulți turiști români care își doresc câteva zile de liniște pe malul Mării Negre. Însă pe cât de frumoase sunt aceste locuri, pe atât sunt pline de pericole generate chiar de autoritățile de la Sofia.

De la an la an, tot mai mulți români preferă litoralul bulgăresc, mulți dintre ei alegând să campeze cu auto-rulotele sau corturile chiar în marginea plajelor, iar uneori pe nisip. Cele mai căutate locuri sunt cele apropiate de granița cu România, iar cea mai vestită plajă sălbatică bulgărească a devenit, de circa 3 ani, cea din apropierea localității Krapets.

După ce mergi aproximativ 2 kilometri pe un asfalt turnat, probabil, pe vremea lui Todor Jivkov, dai de un drum de pământ, destul de bun, dată fiind situația. Acesta se întinde de-a lungul plajei, astfel încât, odată ce intri pe el, poți parca și coborî direct la malul mării.

Mulți români, dar și germani sau bulgari, vin aici pentru a se bucura de liniște și de plajă fără a fi sufocați de șezlonguri sau cârciumi cu mici, bere și manele. De altfel, aproape de capătul drumului de pământ este o terasă amplasată lângă o rulotă care vinde răcoritoare, cafea, midii pane și hamsie. Niciun fel de muzică nu răsună, doar vântul, marea și murmurul vocilor de la cele câteva mese de lemn.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: