Skip to content
Politică

Cum PIERDE Dragnea MAJORITATEA parlamentară! Dedesubturile RĂZBOIULUI cu Firea EXCLUSIV SURSE

Cotidianul
" "

Cazuistica războiului total cu primarul Capitalei, Gabriela Firea – care i-a solicitat, marți, în termeni vehemenți, demisia de la șefia PSD, după ce a fost audiată la Parchet, nu mai puțin de trei ore (ceea ce spune multe, foarte multe, despre adevărata amploare a taifunului care mătură partidul celor trei trandafiri) – amenință să-l lase pe Liviu Dragnea fără mult lăudata sa majoritate parlamentară.

Mai exact, organizațiile PSD din București și Voluntari (coordonate de Gabriela Firea și de soțul ei, baronul Florentin Pandele) însumează nu mai puțin de 20 de parlamentari, dintre care mulți sunt și rămân tributari, într-o formă sau alta, cuplului amintit. Desigur, la București s-au ales și PSD-iști care se pretează la toate manevrele lui Dragnea – Șerban Nicolae și junele-deputat Mihai Pleșoianu sunt două cazuri mai mult decât concludente, și nu-s nici pe departe singurii.

" "
" "

Calcule sumbre pentru Daddy

Cu toate acestea, potrivit surselor PSnews.ro, aproximativ trei sferturi dintre parlamentarii de București rămân fideli Gabrielei Firea. Printre aceștia se numără, firește, și cei crescuți de senatoarea Ecaterina Andronescu: Mihnea Costoiu, Ioan Vulpescu și Gabriel Petrea – cu toții aflați în cele mai bune relații cu Victor Ponta și Pro România. Aceleași relații se pregătește să le reia și Robert Cazanciuc, fostul ministru ”pontist” al Justiției, căsătorit cu verișoara fostului premier. Nemulțumiților din București și Voluntari li se adaugă și o serie de parlamentari din fiefurile baronilor opozanți (cei mai vocali fiind Bădălău și Tudose) care i-au solicitat lui Dragnea să facă un pas în spate încă din preludiul CEx-ului de la Neptun.

Lista aleșilor PSD din Capitală

Camera Deputaților: Gabriel Petrea, Carmen-Ileana Moldovan, Georgian Pop, Oana-Consuela Florea, Mihaita Virza, Adriana-Diana Tusa, Dumitru Chirita, Beatrice Tudor, Liviu Ioan Adrian Plesoianu, Mirela Furtuna, Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru.

Senat: Ecaterina Andronescu, Serban Nicolae, Robert Cazanciuc, Mihnea-Cosmin Costoiu, Ioan Vulpescu.

La Ilfov

Camera Deputaților: Alexandra-Corina Bogaciu, Constantin Catalin Zamfira
Senat: Emanuel-Gabriel Botnariu

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *