Skip to content
Politică

Iohannis plănuiește ultima lovitură de imagine în această campanie chiar în această seară

Candidatul ACL la președinție, Klaus Iohannis, pregătește o lovitură de imagine importantă chiar în ultima zi de campanie.

Primarul Sibiului și candidat al ACL la alegerile prezidențiale se va afla între orele 19 și 20 într-o emisiune la Etno TV, post patronat de democrat- liberalul Silviu Prigoană.

Departamentul de comunicare al ACL a anunțat că în emisiunea de pe postul de muzică populară, telespectatorii vor avea ocazia să-l vadă pe Klaus Iohannis „așa cum nu l-au mai văzut”.

Screenshot_2014-11-14-15-07-37

În cursul zilei de astăzi, electoratul a avut ocazia să îl vadă pe Iohannis într-o ipostază inedită și anume intonând imnul României în cadrul unei conferințe de presă.

Klaus Iohannis a acceptat provocarea lui Victor Ponta și a cântat primele strofe din imnul României.

”Nu am mai cântat imnul de la grădiniță. Era alt imn atunci, dar dacă vreți vi-l zic și pe acela”, a precizat vineri dimineață Klaus Iohannis.

11 comentarii la “Iohannis plănuiește ultima lovitură de imagine în această campanie chiar în această seară

  1. Daa, candidatul ACL va face umbe si va sta in cap in timp ce canta si se da cu bicicleta. Doamne, cat de mare sa fie disperarea sa-ti pui candidatul sa faca pe paiatza ….. Intai lalaie imnul tarii (ca vezi doamne asta e etalonul de bun roman) si acum joaca rolul de maimutzoi , doar doar mai strange 2 voturi. Cred ca efectul va fi exact pe invers.

  2. Saracu…chiar foloseste toate armele lui base…Un Guta si o printesa a Ardealului sa-i faca omanea nu a gasit – hai Iohannis la putere…etc..Poate actualizeaza putin Guta yextul si ii face un clip….caraghios…

    1. Penibili sunteti voi si cu tot cuibarul vostru! Cand se incurca magarul de Tonta la primul vers nu mai spuneti nimic, cand vedeti un om DEMN de incredere, cu bun simt, care are o viziune si o minte cat voi toti la un loc, ii sariti in cap! VA MERITATI SOARTA! Si inca un lucru….IMNUL nu se recita, pontistilor…se CANTA!

  3. Mai fratilor, astia de la PNL chiar il trateaza pe Iohannis asta ca pe o maimuta de circ ??? Auzi, il lasa sa cante imnul, il duc la Etno TV, ii soptesc raspunsurile in casca… Asta chiar nu e o gluma ??? Asta vrea sa fie respectul cu care liberalii astia basisti isi trateaza propriul candidat ? Asta vrea sa fie presedintele Romaniei ??? Pai poate stie si sa croseteze, sa gateasca, sa cante la tambal, sa joace babaroase… As rade, dar zau ca nu-i de ras ! Buldogul a simtit miros de sange, a vazut ca Iohannis nu mai are nici o sansa si vrea sa-l umileasca pana la capat ! Dar ce sa spun, sa-i fie de bine !

  4. Pacat ca nu merge si la Disney Channel, aia il primesc si cu casca, il traduc in limba romana… ai dau si o guma de mestecat la plecare…

  5. Nu stiu cu ce vreunul dintre dvs este mai bun decât prezidenţiabilul astfel încât să îşi permită să judece. Am învăţat 2 lucruri importante: 1. Dacă nu am ceva inteligent de spus,mai bine tac, 2. cei 7 ani de acasă nu trebuie uitaţi acasă. Indiferent de opinia domniilor voastre trebuie să fiti diplomaţi şi sa nu uităm un lucru: iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi. Cum să meargă tara când oamenii sunt parcă dependenţi de invrajbire?

  6. A dat-o in bara cand a spus ca, copii i-ar fi daunat carierei… Cine dracu vrea un presedinte carierist, fost presedinte al FDGR, urmas al Grupului Etnic German, grupare nazista? Probabil doar basistii, drogatii si imbecilii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *