Skip to content
Sport

Cum răspunde Mihaela Rădulescu criticilor care i-au fost aduse

Mihaela Rădulescu a provocat un scandal imens după ce a făcut mai multe afirmaţii care au ofensat minoratitea homosexualilor din România.

În acest context, Mihaela Rădulescu a răspuns criticilor aduse în spațiul public, în cadrul unui interviu acordat Hotnews, declarând că deși nu a vrut să jignească pe nimeni, nu se dezice de ceea ce a spus.

„Cred ca nu gresesc foarte grav daca mai spun o data ca lumea a pornit de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe si Ion. Iar daca va place mai mult teoria darwinista, veti descoperi, cu stupoare, ca pentru procrearea speciei a fost mereu nevoie de participarea extraordinara a unui mascul si a unei femele. E o biata normalitate care a umplut planeta cu specii. Si cu oameni, deci. (…) Mai spun o data, desi comunitatea si cei care o sustin frenetic si ma ataca fara sa mai tina cont de nimic sunt suparati, cu aceeasi sinceritate – imi pare rau ca s-au simtit jigniti, nu am facut asta si n-am avut nicio clipa intentia sa ranesc sentimentele cuiva.

Ce alegem fiecare sa experimentam in dormitor mi se pare foarte in regula, e omeneste si profitabil sa avem curiozitati. Ce spuneam ca ma ingrijoreaza ca mama si ma irita ca persoana cu alte idei despre iubire e sa-i vad exagerand si oferindu-ne un spectacol la care nu vreau sa asist cu forta. Cat despre cine si cum se naste, exista cel putin doua teorii, dar pare-se ca nu au multi chef sa dea si pagina sau sa citeasca si alte studii stiintifice despre cum se instaleaza homosexualitatea”, a declarat Mihaela Rădulescu.

În contextul în care Mihaela Rădulescu a fost reclamată la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, aceasta a afirmat că nu se teme de acest lucru.

„Nu exista nimic discriminatoriu daca cititi textul integral de pe blogul meu si nu doar scoaterile din context, convenabile unei inflamari a acestei comunitati si a celor care o sustin. (…) Pai, care e conduita necesara ? Sa-i respectam, dar sa nu care cumva sa punem intrebari, sa avem indoieli, sa ne exprimam vreun disconfort vizual pe care ni-l creeaza unii dintre ei, cand chiar asa e?”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *