Cum răspunde Sebastian Burduja acuzației că e „fiu de securist”: Tatăl meu n-a avut niciun angajament cu Securitatea

Sursa: Partidul Naţional Liberal Facebook

Sebastian Burduja aspiră la funcția de primar general al Capitalei. Este liberal și a făcut studii în SUA. A fost acuzat de multe ori de contracandidații săi politici că este „fiu de securist”. În emisiunea lui Marius Tucă Show, Burduja a răspuns acestor atacuri, dezvăluind cum stau lucrurile în realitate.

Ministrul liberal al Energiei, Sebastian Burduja, a fost deseori acuzat că este „fiu de securist” și că ar fi fost avantajat din toate punctele de vedere înainte de ’89.

Tatăl meu n-a avut niciun angajament cu Securitatea. Are o hârtie de la Consiliul pentru Studierea Arhivelor Securității….Eu vă spun ce mi-a spus el, ce hârtii are. Sigur, a lucrat în comerț exterior, dar îmi povestește că în misiunile pe care le-a avut în extern pentru promovarea produselor românești avea tot timpul securistul lângă el…Care mergea cu el înainte de ’89…În ’85, decembrie, ne-am mutat la Piatra Neamț și-a lucrat la Banca de Investiții….„, a spus Burduja.

Sebastian Burduja recunoaște că nu este un om bogat și sigur va lua un împrumut de la bancă pentru a-și finanța campania electorală. Ar avea nevoie cam de 130 000 de euro; bani pe care îi poate recupera de la Autoritatea Electorală, după câteva luni de la data alegerilor. Burduja nu se consideră un om bogat, dar este susținut de PNL, atât politic, cât și financiar.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: