Skip to content
Politică

Cum răstoarnă DNA șansele lui Onțanu în fața candidatului PNL, Dan Cristian Popescu EXCLUSIV INTERVIU

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a oferit un interviu redacției PSnews.ro, în care a vorbit despre candidatura sa la primăria de sector și despre schimbările pe care le pregătește pentru locuitorii Sectorului 2.

Totodată, Dan Cristian Popescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru PSnews.ro, cum consideră că i se modifică șansele în campania electorală, având în vedere reținerea de către DNA a principalului său contracandidat, Neculai Onțanu.

" "
" "

Reporter PSnews.ro: Ați fost desemnat candidatul PNL la Primăria Sectorului 2. Ce a stat la baza desemnării dvs. și cum ați primit această propunere?

Dan Cristian Popescu: Cred că la baza desemnării mele a stat sondajul realizat de partid ȋn sectorul 2. Am fost primul la notorietate, ȋncredere, intenṭie de vot precum ṣi la potenṭial de creṣtere. Din sondaj reiese ca sunt singurul candidat liberal, dintre cei înscriși, cu ṣanse reale de a-l ȋnvinge pe actualul primar UNPR.

Ȋn ceea ce priveṣte reacṭia mea la această propunere, a fost clar una pozitivă. Nu este o surpriză pentru nimeni că ȋmi doream să schimbăm lucrurile în sectorul nostru. Trebui oprite cheltuielile populiste inutile, Sectorul 2 are nevoie de infrastructură modernă, noi locuri de parcare și de finalizarea programului de reabilitare termică.

Reporter PSnews.ro: Ce schimbări pregătiți pentru locuitorii Sectorului 2? Care este strategia dvs. de campanie, pe ce mizați?

Dan Cristian Popescu: Le propun locuitorilor sectorului 2 o alternativă la actualul mod de guvernare locală. O trecere de la o administraṭie ȋnchisă, clientelară, neprofitabilă ṣi neprietenoasă cu cetăṭenii ṣi nevoile lor, la o instituṭie transparentă, modernă, profesionistă care să fie constant la dispoziṭia lor ṣi să lucreze ȋn beneficiul lor.
Strategia este una cȃt se poate de simplă ṣi, cred eu, eficientă – cȃt mai multe discuṭii cu cȃt mai mulṭi oameni din sector. Mă prezint, ne cunoaṣtem, eu le expun proiectele mele, ei ȋmi spun problemele ṣi vedem ce ṣi cum prioritizăm, care este ordinea ȋn care le rezolvăm. Cred că asta este singura variantă care poate funcṭiona ȋn 2016, s-au dus vremurile ȋn care se putea influenṭa votul cu pachete, brichete, pixuri, cartele de telefon ṣi alte“cadouri” de genul acesta.

După cum spuneam, mizez pe proiectele ṣi strategiile mele, precum ṣi pe realizările mele de pȃnă acum.

Reporter PSnews.ro: Cum credeți că vi se modifică șansele în campania electorală având în vedere că principalul dvs. contracandidat, Necolai Onțanu, a fost reținut de DNA?

Dan Cristian Popescu: Eu eram pregătit să duc o campanie pentru a câștiga competiția și înainte de evenimentul de ieri și în continuare cred că voi câștiga alegerile în Sectorul 2. Sigur, acum opinia publică îmi va acorda mai multe șanse pentru că erau sondaje care îl poziționau pe domnul Onțanu în față. Consider că oricum aș fi câștigat alegerile pentru că oamenii vor schimbare în Sectorul 2 și vroiau schimbarea și înaintea de incidentul cu DNA.

Reporter PSnews.ro: Ce buget aveți pentru această campanie electorală?

Dan Cristian Popescu: Nu am făcut ȋncă toate calculele ȋn detaliu, dar cu siguranṭă mă voi ȋncadra ȋn limita stabilită de lege.

Reporter PSnews.ro: Cele mai recente sondaje plasează PNL într-o poziție îngrijorătoare în raport cu PSD pentru primăriile din București. Cum plănuiți să recuperați decalajul?

Dan Cristian Popescu: Ȋn cercetările noastre, PNL este primul partid din Bucureṣti. Vom ȋncerca să mobilizăm electoratul de dreapta care înțelege foarte bine importanṭa votului inteligent, avȃnd ȋn vedere că vorbim de alegeriȋntr-un singur tur.

" "

4 comentarii la “Cum răstoarnă DNA șansele lui Onțanu în fața candidatului PNL, Dan Cristian Popescu EXCLUSIV INTERVIU

 1. Dan Cristian Popescu, amicul fostei nore a lui Magureanu, denuntatoarea pe vorbe la DNA a lui Dobrescu, care l-a denuntat la randul lui pe Ontanu, cel mai puternic contracandidat al lui Dan Cristian Popescu, ca sa inchidem cercul. Iar eu trebuie sa cred ca asta e doar o coincidenta. O.K.. Cred. Si ???

 2. Este adevarat ca Misu Pricopsitu este fratele tau? ask goole
  Este adevarat ca tot el ti-a finantat campaniile trecute si probabil viitoare?
  Este adevarat ca practic nu ai cum sa demonstrezi in cifre si venituri averea detinuta?
  Este adevarat ca te-ai nascut in Strehaia si initial aveai un alt nume de familie? te tradeaza tenul …..
  Este adevarat ca ai avut 2 case prin Florida si fratele tau inca doua?
  Este adevarat ca fratele tau Misu Pricopsitul este in relatii/cardasie cu Orban si datorita acestui fapt ai fost desemnat candidat?
  Este adevarat ca dupa 10 ani de campanie in sectorul 2 sansele tale de crestere in notorietate sunt foarte scazute, in comparatie cu un candidat nou?
  Este adevarat ca risti sa ajungi pe teava la DNA datorita fratelui tau Misu Pricopsitul si afacerilor dubioase derulate impreuna?
  Este adevarat ca fratele tau a privatizat/vandut pe un kg de ceapa degerata hotelul Bucuresti? si dupa 2-3 ani s-a „pricopsit” cu cateva proprietati prin Florida, inclusiv un avion?
  Este adevarat ca fratele tau a vandut energie electrica catre RATB si Metrorex cat timp orban era ministru al transporturilor? coincidenta probabil ….
  Este adevarat ca ai platit acest articol ca sa-ti faci publicitate?

 3. Pentru Haralambie:
  E adevarat ca esti platit sa mananci rahat?
  E adevarat ca nici tu nu te mai suporti si ca te ascunzi de lume sub nume false?
  E adevarat ca orice ai face tot DCP va fi primar sector 2?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *