Skip to content
Politică

Cum s-a produs ”ruptura” de la vârful PNL. Ce va face Antonescu

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit luni seara, la B1TV, despre relaţia sa cu Crin Antonescu şi despre cum i-a venit ideea să candideze la şefia partidului, după ce demisionase din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL.

‘Eu nu ştiu să fac politică decât deschis, public şi transparent. Nu mă pricep să fac înţelegeri subterane. Eu l-am rugat pe Crin Antonescu să nu mai facă declaraţii privind demisia sa dacă partidul nu reuşeşte să obţină scorul scontat la alegerile europarlamentare. După ce ne dădusem toţi demisia, a fost ideea mea să candidez la preşedinţia partidului. E absolut normal că într-un partid cu „apucături” democratice să existe oameni care susţin diverşi candidaţi.

Lucrurile s-au răcit în momentul în care Crin Antonescu, fără să se consulte cu nimeni, s-a retras din interimat şi din candidatură. Cred că într-un final, Crin Antonescu mă va susţine, pentru că este vorba până la urmă de PNL, nu de Klaus Iohannis”,

2 comentarii la “Cum s-a produs ”ruptura” de la vârful PNL. Ce va face Antonescu

  1. Presedintele Romaniei va fi Victor Ponta. Cred ca PLR va intra la guvernare iar Prim Ministru va fi Tariceanu sau Chitoiu. Astfel se va continua programul de guvernare votat de USL pana in 2016. Restul reprezinta doar niste contre si dispute politice….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *