Skip to content
Politică

Cum s-a văzut în online retragerea lui Robert Negoiță din PSD. Ce mesaje au apărut pe pagina primarului FOTO

Inquam Photos / George Călin

Robert Negoiță i-a luat prin surprindere pe social-democrați, luni, când a anunțat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, că nu va mai candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile locale din 27 septembrie.

Într-o declarație pentru PS News, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, s-a declarat surprins de decizia colegului său, mai ales în contextul în care edilul Sectorului 3 făcuse în urmă cu o săptămână un anunț diametral opus, și anume că va fi candidatul PSD la Primăria Sectorului 3.

DETALII AICI: PSD, în stare de șoc după anunțul lui Robert Negoiță: „Nu mă așteptam la asta!”

Nu la fel de surprinși au fost și internauții, sau cel puțin asta se poate înțelege din comentariile care au apărut ulterior pe pagina lui Robert Negoiță. Nu puțini sunt cei care îl felicită pe primar pentru decizia luată și îl asigură de susținerea pentru un nou mandat. Anunțul postat pe pagina lui Negoiță a stârnit până la momentul publicării acestui articol 606 comentarii și 179 de distribuiri, așa cum se poate observa în captura foto de mai jos:

Redăm și noi o parte din comentariile internauților la postarea lui Negoiță:

„Înțeleg că totuși candidați. Nu contează din partea cărui partid, important este să fiți în continuare primarul nostru. Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru S3 și Baftă la alegeri!”.

„Felicitări pentru hotărârea luata!
Totuși ,sper sa rămâneți primarul sectorului 3 mulți ani de acum înainte!”

„Ce faci te definește! Cred că independent aveți mai multe șanse. În rest nu contează decât realizările… și aveți ceva realizări!”.

„Era timpul, vă trăgea înapoi, cu toate că gospodarul este bun indiferent de politic”.

„Cum ar zice un prieten, a dispărut motivul pentru care mi-ar fi tremurat mâna când v-aș fi votat 🙂
Indiferent de culoarea politică a primarului, sectorul este vizibil mai verde!”.

„Un locuitor al sectorului 3 de 50 de ani și în vârstă de 80, vă dau ordin: nu plecați nicăieri…!”.

„Sunteți cel mai bun primar pe care l-a avut sectorul 3, sper să candidați și anul acesta!”.

„Felicitări pentru curaj D. Robert, succes în continuare să reușiți în toate proiectele pe care le aveți”.

Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3 din București, după 2 mandate, rămâne candidatul cu cele mai mari șanse la victorie, iar asta se traduce și prin lipsa unui adversar puternic și cu notorietate care măcar să încerce să-l învingă.

Lupta de la Primăria Sectorului 3 ar urma să se dea anul acesta între Robert Negoiță, actualul primar, și Ana Ciceală, actual consilier general în Consiliul General al Municipiului București, candidatul USR-PLUS susținut și de PNL. Userista de la Sectorul 3 are deja un site de campanie pentru alegerile locale din 2020, unde își prezintă ideile. Promite „mai multe școli și grădinițe, mai mult spațiu verde, mai multă sănătate și mai multă siguranță” (deși la siguranță vorbește despre asfaltarea străzilor). Nu a mai candidat direct niciodată (în 2016 fiind aleasă pe listă) și nu a generat dezbateri politice de impact pentru cetățenii din Sectorul 3, fiind mai mult concentrată pe activitatea Gabrielei Firea.

DETALII AICI: Candidații la alegerile locale 2020 din Sectorul 3. Robert Negoiță, fără emoții în lipsa unui adversar puternic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *