Cum să te pregătești pentru Black Friday: Sfaturi pentru oferte inteligente

Sursă foto: Unsplash

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături online al anului, când reducerile la produsele cosmetice și la parfumuri sunt foarte mari, chiar și de 25-30%.     

Multe magazine online vor veni cu reduceri și oferte pe parcursul perioadei premergătoare evenimentului Black Friday și aceasta va fi o oportunitate excelentă de a cumpăra cadouri pentru cei dragi, pentru sărbătorile de iarnă.

Sfaturi pentru cumpărăturile de Black Friday

Deși Black Friday începe pe 29 noiembrie 2024, totuși nu trebuie să aștepți acest eveniment al lunii noiembrie pentru a face cumpărături avantajoase la produse de beauty. Încă din luna octombrie, există multe promoții în magazinele online, iar ofertele se înmulțesc zi de zi, astfel încât poți face achiziții bune chiar și în această perioadă, înainte de Black Friday pe Notino.ro. Anul acesta, în magazinele online există coduri exclusive pentru reduceri de 15% la o sumedenie de produse de lux, la care se oferă în plus și transport gratuit.

Acum este o șansă grozavă de a face economie de timp și bani, de a găsi produse profesionale de îmbunătățire a frumuseții, care au ingrediente concentrate, foarte bune, care îți vor schimba rutina zilnică de îngrijire a pielii. Acestea includ de exemplu: seruri hidratante de lux cu acid hialuronic, creme de față cu provitamina B5 pentru o piele mai fină și plină, concentrat anti-îmbătrânire pentru o piele tânără și plină de viață.

Descoperă încă de pe acum cele mai bune parfumuri și produse cosmetice de brand, care apar în magazinele online cu articole de beauty originale. Chiar înainte de Black Friday, multe branduri lansează parfumuri de lux, care pot avea o reducere a prețurilor de până la 20%. Pentru fiecare achiziție făcută online, poate exista și avantajul că livrarea este rapidă și gratuită.

Cu ocazia Black Friday, magazinele pregătesc și promoții la seturile cadou cu produse cosmetice și la calendare de Advent 2024. Prin urmare, merită să vezi aceste oferte valabile doar în mediul online, ele fiind limitate la o anumită perioadă, de scurtă durată. Cu ocazia Black Friday, multe branduri oferă și cadouri la achiziționarea unor produse de marcă, ce includ: parfumuri pentru femei și bărbați, produse dermato-cosmetice pentru mame și copii, articole de machiaj și alte produse de beauty.

Intră în lumea parfumurilor și descoperă diferența dintre termenii „eau de parfum” și „eau de toilette”. Acești termeni specificii se folosesc frecvent în magazinele online de beauty. Primul – „eau de parfum” – se referă la un produs cu o concentrație mai mare de uleiuri parfumate, are 15% uleiuri esențiale și prețul mai mare decât la „eau de toilette”. Apa de parfum durează mai mult decât apa de toaletă, care se pulverizează pe păr și pe corp.

În perioada Black Friday vei găsi prețuri foarte bune la parfumurile feminine cu note florale, mai ales de trandafiri, lăcrămioare, violete, magnolie și iasomie. Acestea includ arome proaspete, fructate și suculente și pot fi în combinație și cu arome lemnoase. De asemenea, bărbații pot găsi parfumuri cu arome lemnoase cu prețurile reduse substanțial, cu note de cedru, lemn de santal, lemn de trandafir și altele. Black Friday vine cu promoții și la parfumurile unisex, care au o componentă puternică de citrice, mirosuri proaspete, ingrediente fresh, miros de lime, bergamotă, portocale și mandarine.

Black Friday vine în noiembrie și cu promoții excepționale online la produsele de machiaj profesional, care combină performanțe excepționale, ingrediente de înaltă calitate, ambalaje atractive și ușurința în utilizare. În magazinele online poți găsi o gamă largă de produse de fond de ten, farduri, rujuri, rimeluri, etc. Profită la timp de cele mai noi colecții de produse de machiaj la prețuri mici, dar și de articole de manichiură și de îngrijire a mâinilor.

De asemenea, nu uita să vezi la timp toate ofertele la seturile cadou cu produse de make-up care vor avea prețurile reduse semnificativ de Vinerea Neagră, în magazinele online.

Cu produse de brand, poți avea grijă de propria imagine într-un mod simplu și sofisticat, cu un plus de glamour și respect pentru pielea ta.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: