Skip to content
Sport

Cum se antrenează acasă Simona Halep în vremea pandemiei de coronavirus

Facebook/SimonaHalep Facebook/SimonaHalep
Simona Halep nu va avea ocazia să-și apere în acest an titlul câștigat la Wimbeldon în 2019 din cauza pandemiei de coronavirus. Există și părți pozitive în această decizie, fostul lider al ierarhiei WTA precizând că „cel puțin voi rămâne campioană en-titre pentru doi ani”. De asemenea, Simona a arătat fanilor cum se pregătește acasă în vremea lui Covid-19.
„Până acum, am reușit să stau departe de coronavirus. Nu am călătorit în străinătate de când m-am întors de la Dubai și am fost foarte strictă în ceea ce privește respectarea regulilor de distanțare socială, mai ales că situația e destul de înspăimântătoare în Europa. Am făcut o donație pentru achiziționarea de echipamente medicale la spitalele din București și Constanța și îi învit pe toți cei care au posibilitatea să facă la fel.
Este incredibil cât de repede ne putem pune viața în perspectivă. Apreciem cât de norocoși suntem pentru faptul că ne câștigăm existența din tenis. Suntem recunoscători pentru sănătatea noastră, a familiei și a prietenilor. Trebuie să luptăm zilnic în această bătălie. Vom învinge virusul doar dacă luptăm împreună și rămânem încrezători” – Simona Halep, pentru The Times, citată de Digisport.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Here’s how I’m staying in shape at home. How about you? @hublot #timetogether #stayhome

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *