Skip to content
Politică Video

Cum se diferențiază Ștefan Florescu în ofertă de campanie: „Contracandidații mei se trezesc doar…” EXCLUSIV (VIDEO)

Invitatul interviurilor PSnews.ro din această săptămână este candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu.

Acesta a vorbit despre avantajele și dezavantajele campaniei electorale, în forma ei nouă, din perspectiva unui independent, subliniind că avantajați sunt de fapt aceia care „și-au făcut datoria în sector”. În acest sens, Ștefan Florescu a prezentat în cateva cuvinte proiectul pe care îl desfășoară de zece ani în Sectorul 6 „Din suflet, pentru suflet”.

Totodată, Florescu a indicat ceea ce îl diferențiază în această campanie față de ceilalți contracandidați, precizând că oferta sa electorală este tocmai depolitizarea Primăriei, pentru ca cetățenii „să fie conduși de un om pentru oameni, un primar al oamenilor”.

(00:06 – 03:46)

Cristina Negrilă: Invitatul de astăzi la interviurile PSnews este domnul Ștefan Florescu, candidat independent la Primăria Sectorului 6. Bună ziua, domnule Florescu, vă mulțumim că ați acceptat invitația noastră!

Ștefan Florescu: Bună ziua! Vă mulțumesc pentru invitație!

Cristina Negrilă: Suntem în plină campanie electorală, mai este foarte puțin timp până la alegerile din 5 iunie, așadar, aș începe interviul de astăzi cu următoarea întrebare – cum este campania electorală în forma ei nouă, din perspectiva independentului? Adică, sunt avantajate partidele mari de forma aceasta nouă, interdicțiile privind promovarea, dar și alegerile într-un singur tur?

Ștefan Florescu: Să știți că sunt avantaje și dezavantaje. În primul rând, sunt avantajați candidații care și-au făcut datoria în sector, sunt avantajați primarii care au lucrat în interesul cetățeanului, sunt avantajați oamenii care au notorietate și candidații cu notorietate. Vă spun sincer, este a doua oară când candidez. În 2012, am candidat tot independent, și atunci am fost dezavantajat total. Numai că, eu am o campanie “Din suflet, pentru suflet” la nivelul Sectorului 6, de mai bine de zece ani de zile și m-am implicat în diferite activități sociale, administrative, la nivelul Sectorului, cât și direct în căminele de bătrâni și casele de copii din Sector. Deci, pentru mine, în momentul de față, campania electorală înseamnă o activitate de zece ani pe care o continui cu sau fără a fi în campanie electorală. Sunt aceeași persoană și rămân aceeași persoană care am lucrat strict în interesul cetățeanului și care vreau să fac pentru comunitatea locală din Sectorul 6, să avem un sector civilizat, un sector curat, un sector în care să ne mândrim că locuim în Sectorul 6.

Cristina Negrilă: Și totuși, ce face diferența în această campanie, din perspectiva ofertei dv. electorale?

Ștefan Florescu: În primul rând, oamenii știu că de ani de zile eu sunt alături de ei și am fost alături de ei. Ca să vorbesc așa, vizavi de contracandidații mei, contracandidați politici, sunt acei politicieni care se trezesc doar în ultima lună de precampanie, să iasă în teritoriu și să vină alături de oameni, și să își exprime, dacă vreți, oferta lor, față de cetățeni. Nu, este greșit. Atâta vreme cât omul nu te cunoaște, cât omul atunci când a avut nevoie de tine, nu ai fost lângă el, este greu – tu, ca politician să-ți arăți ofera către cetățean. De bine de 26 de ani, de când acest sector nu a avut un candidat independent – toți candidații au fost politici. Toți primarii nu și-au făcut datoria, mai mult s-a furat din Sectorul 6, decât să se facă ceva pentru cetățenii Sectorului 6. Și oamenii – vă spun sincer – după 26 de ani de minciună, oamenii s-au trezit și vor să aibă un candidat al lor, un candidat al oamenilor, un candidat independent. Eu sunt oferta lor astăzi, după 26 de ani de Primărie politizată, să vin să redau Primăria oamenilor, iar aceștia să poată să fie conduși de un om pentru oameni, un primar al oamenilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *