Skip to content
Politică

Cum se explică atacul USR PLUS la Nicușor Dan. Silviu Mănăstire: Fomiștii vor mai mult. Nu e carne destulă pe oasele pe care le rod

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează tensiunile dintre Nicușor Dan și partidul său de suflet, USR PLUS, susținând că tot conflictul nu este altceva decât o bătaie pe ”ciolan”, mai exact pe împărțirea funcțiilor.

Iarăși fac scandal fomiștii de funcții și de cașcaval de la usereu! Ce nu spun fomiștii lui Vlăduț Magicianul e că, după alegerile locale, Nicușor Dan și partidele (PNL, PMP și USR) au împărțit ca la piață funcțiile de conducere din Primărie + companiile municipale + regiile locale.

Fomiștii și-au pus o liotă de incompetenți în CA-urile și la conducerea “firmelor lui Firea” pe care acum la smântânesc de resurse. Își angajează prietenii, propagandiștii online usere, diverși dubioși fără trecut profesional. Își trag contracte și salarii.

Acum, fomiștii vor mai mult (sau, de fapt, vor pozițiile mai grase ale liberalilor și pemepistilor) invocând că Nicușor i-a păcălit la împărțirea ciolanului. Că nu e carne destulă pe oasele pe care le rod.

Singura reacție naturală în fața acestor ipocriți este: scârbă!”, a scris jurnalistul de pagina de Facebook a emisiunii Dosar de Politician.

Primarul Nicuşor Dan a scos la concurs mai multe posturi de conducere din Primăria Capitalei şi instituţii din subordine, respectiv ASSMB, dar criteriile de participare sunt scrise cu dedicaţie, susţine USR PLUS, într-un comunicat de presă.

USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicaţie pentru anumite persoane din PNL şi PMP”, indică sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *