Skip to content
Politică

Cum se ferește Klaus Iohannis de caniculă. Soluția adoptată de mai mulți politicieni

România este lovită de un val de caniculă zilele acestea, iar viața în orașe este foarte greu de suportat. Politicienii suferă și ei din cauza căldurii și fac tot posibilul pentru a scăpa de căldură. Soluția găsită de președintele Klaus Iohannis pentru acest weekend a fost o escapadă pe litoral, acolo unde temperaturile sunt mai scăzute decât în București.

După ce Prima Doamnă a participat la concertul lui Robbie Williams din Piața Constituției, aceasta a plecat împreună cu soțul ei pe litoral. Cei doi petrec weekendul la vila de protocol de la Neptun, acolo unde și Traian Băsescu prefera să își petreacă zilele toride de vară.

Și alți politicieni au adoptat motivul șefului statului și au fugit la mare. Vicepremierul Gabriel Oprea a mers pe litoral încă de vinery seara și s-a cazat la Venus. Acesta are programată participarea la o emisiune tv, în Costinești, iar apoi a anunțat că va merge și în Mamaia.

Tot pe litoral a ajuns și preșdintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Acesta și-a dus proaspăta soție pe litoral și va sta alături de un grup de prieteni în stațiunea Neptun, aproape de Klaus Iohannis.
Potrivit evz.ro. Ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc, precum şi procurorul general al României, Tiberiu Niţă, sunt şi ei la mare, în weekend

1 comentariu la “Cum se ferește Klaus Iohannis de caniculă. Soluția adoptată de mai mulți politicieni

  1. Sper sa mearga la un dans gitan, la cunoscutul-clasicul loc de cultura intelektuala, pe nume „Ciresika” !?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *