Skip to content
Politică

Cum se lasă premierul ”călcat în picioare” de Barna și Ghinea. Silviu Mănăstire: E greu de înțeles!

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține că premierul Florin Cîțu ”se lasă călcat în picioare” de vicepremierul Dan Barna și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, după ce aceștia din urmă ”i-au luat fața” prim-ministrului și au prezentat ei Planul Național de Relansare și Reziliență, într-o conferință de presă.

”E greu de înțeles de ce Cîțu se lasă călcat în picioare de Barna și Ghinea. Formal, este totuși premierul României și ar fi trebuit lăsat să prezinte el acest PNRR, nu un ministru fără portofoliu (vicepremier), un Ghinea cu “mânecile suflecate”, nici măcar președintele țării.

" "
" "

Sau, dacă era ceva de făcut total corect și decent politic, atunci președintele Iohannis, alături de premierul Cîțu, ar fi trebuit să iasă împreună și să prezinte românilor prioritățile de dezvoltare. Că sunt banii românilor, de fapt și de drept”, scrie Silviu Mănăstire, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Liderul USR, Dan Barna, și ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea. Duetul Barna, au început să vorbească din senin, la finalul briefingului de presă susținut de premierul Florin Cîțu, despre Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR) ca și cum totul ar fi fost deja asumat și votat, cu toate că acesta abia a fost lansat spre dezbatere publică.

De fapt, pentru că PNRR este planul României, ar fi trebuit prezentat evident de premierul Cîţu, ca şef al Guvernului. La rigoare, conferinţa de presă ar fi trebuit să fie condusă de şeful Executivului, alături de cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *