Skip to content
Politică

Cum se poziționează Klaus Iohannis și Victor Ponta în sondaje

Alegerile prezidențiale se apropie. Partidele încep să își facă deja calcule și sondaje interne pentru a pregăti teren în campania pentru alegerile din noiembrie.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a dezvăluit că în sondajele interne ale Alianței Creștin Liberale se apropie destul de tare de candidatul PSD, Victor Ponta.

”Poziția mea de peste 30% și se consolidează pe zi ce trece. Iar poziția lui Victor Ponta se consolidează în jos. Diferența (n.r. – dintre Iohannis și Ponta) deja se apropie sensibil de 5%. Dacă vă amintiți, când am pornit in campania pre-electorală s-a pornit de la ipoteza ca va candidat Victor Ponta, iar diferența era de 10% sau peste”, a spus Iohannis.

Datele prezentate de Klaus Iohannis sunt dintr-un sondaj intern, comandat de PNL și nu vor fi făcute publice.

”Deocamdată sondajele pe care le avem sunt destinate strategilor noștri. Ei ma sfătuiesc cum sa fac o campanie bună. Nu este bine sa dam informații din bucătărie, dar va invit sa urmariți campania mea. Un lucru pot sa va spun: campania se îndreaptă către tineri. Sunt grupul favort al meu. Tinerii de 20-45 de ani – aceștia sunt alegătorii pe care vreau sa îi ating prin campanie. Vreau sa ii conving sa vina la alegeri. Este un grup țintă care reprezintă cam 20% din electorat”, a mai spus Iohannis, într-un interviu acordat pentru EuropaFM.

 

1 comentariu la “Cum se poziționează Klaus Iohannis și Victor Ponta în sondaje

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *