Skip to content
Politică

Cum se pregătește Vanghelie de alegeri: Prostia ucide, nu corupția!

Marian Vanghelie, candidat la Primăria Sectorului 5, a dezvăluit, sâmbătă, în cadrul unui interviu acordat agerpres.ro, cum se pregătește de alegeri.

Astfel, întrebat cum a decurs campania electorală până în acest moment din punctul său de vedere, Vanghelie a răspuns: „Este exact aşa cum s-a dorit: o linişte deplină, în care partidele mari să fie avantajate. Doar că asta nu slujeşte democraţia, mesajele nu ajung la oameni, oameni nu sunt informaţi, deci nu ştiu ce şi pe cine votează şi vom avea surpriza să fie votate tot felul de vedete promovate de tv fără niciun talent adminstrativ. Notorietatea nu înseamnă pricepere în administraţia locală, că pe criteriul acesta l-am pune pe Cătălin Măruţă primar general! Primarul general gestionează viaţa noastră, pe mai multe paliere: este responsabil cu traficul mare, ceea ce ne poate face mai eficienţi în munca de zi cu zi sau mai nervoşi; e responsabil cu starea spitalelor, pentru că vedem prin ce criză am trecut, şi vedem cât de important este să fie un primar priceput şi atent la tot ce coordonează. Alegerea primarului general nu e o „miuţă de la Teleorman”, ci este o alegere care ne poate schimba viaţa, depinde pe cine alegem.”

Totodată, Vanghelie a dezvăluit pe ce a mizat în această campanie electorală.

„Mizez pe ceea ce am făcut de 16 ani în sectorul 5, o muncă de multe zile şi nopţi, cu satisfacţii şi cu împliniri, dar cel mai tare mizez pe faptul ca bucureştenii sunt inteligenţi. Am mai spus-o şi o repet: prostia ucide, nu corupţia. Prostia ucide şi tăcerea ne îngroapă. Dacă nu suntem destul de inteligenţi să observăm că în spatele acestui slogan societatea civilă a adus la putere un guvern incompetent şi care nu urmăreşte interesul românilor, atunci putem spune liniştiţi: prostia ucide. Nicăieri în lume guvernul ţării nu este oferit unor băieţi aduşi cu avionul de la Bruxelles şi care caută butoanele deciziei prin ministere. Vă închipuiţi că la Paris sau la Londra guvernul ar putea trece fără susţinere parlamentară? E o glumă, dar una care ne arată cât de departe suntem de ţările democratice”, a declarat Vanghelie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *