Skip to content
Politică

Cum se RĂZBUNĂ Dragnea pe Paul Stănescu! CULISE de pe frontul PSD EXCLUSIV SURSE

Libertatea

Deși mimează pacea și flutură marota ”unității partidului”, oriunde vede o cameră de luat vederi, șeful PSD-ist Liviu Dragnea se pregătește să-l remaieze pe vicepremierul Paul Stănescu de la butoanele ministerului Dezvoltării regionale și administrației publice, portofoliu de-a dreptul esențial pentru direcționarea de fonduri către fiefurile baronilor fideli care-l mențin, prin regii marca ”CEx”, la cârma partidului celor trei trandafiri.

Potrivit surselor PSnews.ro, Dragnea îl vrea pe Stănescu mazilit și de la șefia PSD Olt, unde dorește să-l ungă pe puțin spus controversatul Florin ”Altă întrebare” Iordache, deputat de Olt cu doctorat la Bălți și dragnist virulent, însă e conștient că o astfel de operațiune ar avea șanse infime de reușită, cu atât mai mult în actualul context.

Bazat la Olt

Chiar dacă a suferit o înfrângere usturătoare în CEx – fiind trădat peste noapte de numeroși baroni care deja semnaseră scrisoarea anti-Dragnea, dar, finalmente, au acceptat ispititoarele contraoferte ale teleormăneanului –, Paul Stănescu rămâne puternic în Olt, unde controlează cu mână de fier întreaga filială și nici chiar Iordache nu îndrăznește să-l înfrunte la scenă deschisă, și cu atât mai puțin să-i clatine tronul. De asemenea, o serie de baroni apropiați lui Dragnea au derulat contracte rentabile, de-a lungul anilor, cu firme și companii apropiate de Stănescu și foarte active în Olt și în Dolj, acest istoric reciproc profitabil neputând fi șters cu buretele la comanda șefului suprem. Toate acestea îl mențin pe Stănescu, la fel ca pe Țuțuianu sau Tudose, la cârma organizațiilor de baștină, în timp ce sunt marginalizați și ”lucrați” subteran pe line de partid. Vă amintim că, anul trecut, Dragnea a încercat să-l înlăture pe Țuțuianu de la șefia PSD Dâmbovița, sondând posibilitatea unei rocade cu Rovana Plumb, deputată de Dâmbovița, dar fostul ministru al Apărării s-a dovedit de neclintit. Așa se va întâmpla și acum, în cazul lui Stănescu, dacă tensiunile vor degenera din nou, iar Dragnea va încerca să-l înlăture de la șefia PSD Olt.   

Stănescu își simte apropiata mazilire

Deși nu i s-a decis încă succesorul la minister – Dragnea vrea un personaj 100% controlabil, pe modelul Sevil  Shhaideh –, vicepremierul Paul Stănescu simte că i se apropie debarcarea. Astfel, miercuri, într-o conferință de presă, Stănescu a acuzat declanșarea unei campanii de discreditare a sa, după CEx, lăsând să se înțeleagă că actualul șef al PSD nu este deloc străin de această ofensivă. ”Am semnat un document (scrisoarea anti-Dragnea), mi-l asum în continuare. Voi ramane un om de partid, niciodata nu m-au interesat funcţiile (…) Denigrarea mea, mai ales din ultimele zile, mai ales după acel CEx, începe aşa în forţa în toată presa… mă surprinde. Acum nu mai ştiu nici limba română. Am 61 de ani am terminat liceul teoretic, am făcut şi filosofie şi latină, muzică, desen, am terminat la vremea la care a trebuit un liceu de cultură general. Mai nou nu mai ştiu limba română… Până acum câteva zile ştiam şi limba română şi eram şi bun, acum nu mai sunt bun. Am devenit o persoana indezirabilă. Nu vreau să candidez la nimic, nu există miză personală la tot ce s-a discutat în media”, a declarat Paul Stănescu. Vă reamintim că și Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea, în repetate rânduri, că se află în spatele campaniilor mediatice de discreditare a adversarilor din interiorul PSD.

 

 

 

 

 

1 comentariu la “Cum se RĂZBUNĂ Dragnea pe Paul Stănescu! CULISE de pe frontul PSD EXCLUSIV SURSE

  1. Marea problema e cum se razbuna pe ALDE, datorita caruia traieste, cu acelasi joc de curva – da-mi o decizie repede, ca maine situatia va fi in favoarea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *