Skip to content
Cluj Știri locale

Cum se trăiește într-o garsonieră de 11 metri pătrați: „Mă descurc foarte bine, fac curat în 5 minute”

Observator News

O garsonieră de 11 metri pătrați închiriată la Cluj a devenit subiect de glume pe Facebook, după ce anunțul imobiliar cu oferta pentru închiriat locuința a devenit viral. Observator News a discutat cu o tânără care trăiește într-un spațiu de aceeași dimensiune, în același bloc.

Paula a povestit cum trăiește în doar 11 metri pătrați și fata spune că nu s-ar muta de acolo, pentru că s-a obișnuit și e exact ce îi trebuie. Garsoniera virală pe internet se află într-un fost bloc de nefamilişti. Acolo, locuiește și Paula, căreia părinţii i-au cumpărat o locuinţă în urmă cu cinci ani, să aibă unde sta în timpul liceului. I-a costat 17.000 de euro.

„Cu curăţenia mă descurc foarte bine, o fac cam în cinci minute, am un televizor, un frigider, strictul necesar, un dulap, mă descurc foarte bine.”, spune fata, prezentând casa.

Ea recunoaște că spațiul e extrem de mic: „Baia la mine acasă e cât garsoniera aceasta, dar după ce am renovat-o şi am făcut-o aşa cum mi-a plăcut, acum nu aş mai pleca.”

Garsoniera viralizată pe Facebook s-a închiriat la scurt timp după postarea anunțului. Patronul firmei de imobiliare a fost uimit și el de reacțiile oamenilor, apoi a anunțat că garsoniera și-a găsit chiriaș în foarte scurt timp. „S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro.”, a spus proprietarul agenției imobiliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *