Skip to content
Politică

Cum se vede la vârful PDL situația în care se regăsește Victor Ponta la momentul actual

În cadrul unui interviu acordat RFI, prim-vicepresedintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, a descris într-o manieră inedită situația actuală a lui Victor Ponta în interiorul PSD.

Astfel, Mihai Răzvan Ungureanu trasmite faptul că Victor Ponta, în momentul de față este „aidoma unui echilibrist cățărat pe mai multe scaune, care încearcă să își țină echilibru pentru a nu cădea în gol”.

„Victor Ponta este în momentul de faţă aidoma unui echilibrist căţărat pe mai multe scaune suprapuse. Încearcă din răsputeri să-şi menţină echilibrul înainte de a cădea în gol. Tot eşafodajul acesta de scaune, ca să folosesc analogia mai departe, se clatină. De altfel, sciziunile din propriul partid, care până acum au fost ţinute sub capac, izbucnesc, indiferent de calendarul electoral. Sigur că dizidenţa internă Dragnea-Ghiţă îi creează lui Victor Ponta o problemă foarte mare de credibilitate în interiorul partidului, mai ales că nu puţini sunt baronii locali care îşi întind degetul acuzator către Victor Ponta, reproşându-i că nu-i apără. Nu doar un deficit de credibilitate în interiorul partidului, dar şi un deficit de credibilitate în exteriorul partidului, în rândul propriilor votanţi„, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu despre premierul Ponta. 

Totodată, MRU transmite faptul că  „domnul Ponta în momentul ăsta, în traversarea deşertului electoral, arată ca un naufragiat deasupra căruia se învârt vulturii, aşteptând primul moment de slăbiciune, pentru a-l sfâşia”.

1 comentariu la “Cum se vede la vârful PDL situația în care se regăsește Victor Ponta la momentul actual

  1. Tot la stadiul de – TANARA SPERANTA— ai ramas—exact ca atunci cand ai dat mana cu CEAUSESCU— POLITICA FRIPTURISTA—daca nu cade , pica—Daca ai face ordine in gandire ai observa ca pana acum esti cunoscut doar in afacerea GOJDU—si VACA KOBE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *