Skip to content
Sport

FOTO Cum și-a petrecut Iohannis prima zi în calitate de președinte ales

După noaptea alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a decis să-și acorde o zi de relaxare. Astfel, acesta a jucat, luni, o partidă de tenis împreună cu sportivul Victor Cornea și proprietarul clubului Pamira, Marius Vecerdea, la Sibiu.

Totodată, Victor Cornea a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie însoțită de un mesaj.

„Azi la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul preşedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple şi motivaţionale cuvinte: „Victor, ai văzut că se poate!””, a scirs Victor Cornea pe pagina sa de Facebook.

Proprietarul clubului Pamira, unde Klaus Iohannis a învățat să practice acest sport, a povestit în cadrul unui interviu pentru presa locală cum l-a cunoscut pe Klaus Iohannis și cum a ajuns să îl învețe tenis.

„A început să practice tenisul acum trei ani şi ceva după ce a mai avut câteva încercări cu alţi antrenori. Eu am găsit formula să îi transmit faptul că prin sport poţi să devii mai sănătos şi mai energic pentru orice muncă, cu atât mai mult în ce priveşte o poziţie cu responsabilitate. L-am convins că tenisul poate fi una din modalităţile prin care să se simtă mai bine şi să facă lucrurile mai bine. Acest lucru l-a atras, ba chiar mai mult, a considerat ideea organizării unui eveniment sportiv internaţional de foarte bun augur şi tenisul ca rampă de lansare”, a declarat Marius Vecerdea.

10368190_10204888947964882_459412902880604956_n

2 comentarii la “FOTO Cum și-a petrecut Iohannis prima zi în calitate de președinte ales

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *