Skip to content
Politică

Cum va evolua vremea în următoarele zile

La această oră sunt în vigoare  trei atenţionări cod galben de vânt şi precipitaţii, pentru sudul şi sud- estul României. În judeţele Buzăz, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Galaţi, Tulcea şi Constanţa, iar viteza vântului va ajunge până la 75 de kilometri la oră.

Meteorologii  mai spun că în sudul ţării va fi vremea rea în continuare, cel puţin în prima jumătate a zilei, iar în București astăzi nu vor fi decât 3- 4 grade Celsius.

Ieri, Autostrada Bucureşti-Constanţa a fost închisă timp de patru ore din cauza zăpezii care a provocat mai multe accidente. Şapte maşini au ajuns în şanţ, iar pasagerii au fost răniţi uşor, potrivit digi24.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului București, conform raportarii operatorilor de salubrizare si deszapezire, aseară au fost pe străzi 60 de utilaje:

„Sectorul 1 — Romprest — 10 utilaje in teren cu materiale antiderapante; Sectorul 2 — Supercom — 14 utilaje in teren cu materiale antiderapante; Sectorul 3 — Rosal Grup — 12 utilaje in teren cu materiale antiderapante; Sectorul 4 — Rebu — 12 utilaje in teren cu materiale antiderapante; Sectorul 5  Romprest — 6 utilaje in teren cu materiale antiderapante; Sectorul 6 — Urban — 6 utilaje in teren cu materiale antiderapante”, potrivit comunicatului PMB.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *