Skip to content
Alegeri Meteo

Cum va fi vremea pe 24 noiembrie, în ziua votului

Alba24.ro

În ziua votului din turul 2 al alegerilor prezidențiale, pe 24 noiembrie, temperaturile vor fi uşor mai scăzute decât cele de până atunci şi nu vor exista precipitaţii abundente, a declarat pentru Agerpres, Florinela Georgescu, director executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Totuşi, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei, aşa că cetăţenii sunt aşteptaţi la vot.

O foarte generală estimare pentru ziua alegerilor: am putea avea temperaturi ceva mai scăzute decât avem acum, dar să rămânem peste normal. Pe de altă parte, nu avem semnalul unor precipitaţii foarte abundente. Ele rămân blocate undeva în zona Mării Adriatice, Italia, Croaţia, zona aceea care traversează o perioadă critică din acest punct de vedere„, a afirmat Florinela Georgescu, director executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Ea a adăugat că, deoarece această zonă nu este foarte departe de România, ANM nu exclude să mai avem şi noi episoade de precipitaţii, dar fără a exista semnalul unor precipitaţii foarte abundente.

Întrebată când vor avea loc primele ninsori în această iarnă, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologiea a precizat că acest lucru poate fi prognozat doar cu o săptămână înainte.

Privind estimările pentru următoarele săptămâni, iarna pare că încearcă să-şi intre în drepturi, însă treptat, dar nu există deocamdată semnalul vreunei modificări rapide şi de esenţă în aspectul vremii, dar astfel de evenimente le putem prognoza cel mai bine cu maximum o săptămână înainte„, a completat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *