Skip to content
Meteo

Cum va fi vremea zilele acestea

PS News

Vremea va deveni deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, începând de sâmbătă, arată o informare meteo publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În intervalul 2 aprilie, ora 10:00 – 4 aprilie, ora 3:00, în jumătatea nordică a ţării şi la munte vor fi precipitaţii, pe arii restrânse moderate cantitativ, notează Agerpres.

În zonele joase de relief, acestea vor fi sub formă de ploaie pe parcursul zilei de sâmbătă, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică se vor transforma local în lapoviţă şi ninsoare. La munte va ninge, la început pe creste, apoi şi la altitudini mai mici.

În restul teritoriului, în a doua parte a zilei de sâmbătă instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta local prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi posibil grindină.

Vântul va avea intensificări sâmbătă în sud, iar duminică în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi în zona montană înaltă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *