Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum văd liberalii varianta unui candidat unic al dreptei pentru Primăria Capitalei. Ciprian Ciucu: Ar trebui să „închidem” primăriile, să nu mai dăm nicio șansă PSD

psnews.ro

Ciprian Ciucu, candidatul intern al PNL pentru Primăria Capitalei, a precizat la ”Puterea Știrilor” că, în acest moment, nu există o decizie clară în partid în privința unui candidat unic al dreptei împotriva PSD.

„Va depinde foarte mult de forma alegerilor, pentru că dacă vor fi două tururi nu se pune problema, PNL trebuie să meargă cu proprii candidați. Avem suficienți oameni competenți și integri, în general bine pregătiți, ca să concureze pentru pozițiile de primar de sector și primar general. Totuși, suntem un partid care la nivel de București avem undeva cam 2000 de membri.

Eu o să am alegeri la sectorul 6, acum sunt interimar, și vor veni 500 de oameni. Dacă vor fi alegeri într-un tur, atunci situația va fi mai complicată, pot fi discuții și cu ceilalți competitori politici, plecând de la sondaje, realitatea ultimelor alegeri, pentru că PNL în București s-a reformat prin înlocuirea conducerii și are alt drum, adică au mai fost înțelegeri cu PSD-ul, acei oameni nu mai sunt, suntem noi, o garnitură nouă de lideri, care nici nu vrem să auzim de așa ceva”, a declarat Ciprian Ciucu la ”Puterea Știrilor”.

Președintele PNL Sector 6 a spus că în partid nu s-a luat încă o decizie, dar după părerea sa ”ar fi nevoie să „închidem” primăriile, să nu mai dăm nicio șansă PSD să mai ia vreo primărie”.

”Sunt 7 primari de la PSD în București, care în loc să se înțeleagă între ei și să facă ceva, s-au luptat între ei, nu s-au coordonat și orașul arată într-un hal fără de hal. Din punctul meu de vedere, după ce acest mandat dezastruos al PSD pentru București, cu 7 primari din 7, toate primăriile trebuie să fie smulse din mâna lor”, a conchis Ciprian Ciucu.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *