Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum văd social-democrații partidul în epoca post-Dragnea. Natalia Intotero: Suntem ca pasărea Phoenix, sper să câștigăm alegerile prezidențiale

psnews.ro

Invitată la emisiunea ”Puterea Știrilor”, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, a declarat că PSD a rămas un partid la fel de unit după încarcerarea fostului lider Liviu Dragnea, principalul obiectiv fiind câștigarea alegerilor prezidențiale din noiembrie.

”Eu aș compara PSD cu pasărea Phoenix, care a avut de fiecare dată puterea să renască, indiferent de greutățile sau dificultățile prin care a fost nevoit să treacă.

" "
" "

Ne pregătim pentru campania electorală, muncim așa cum am muncit de fiecare dată și ne dorim să câștigăm alegerile prezidențiale. Ne dorim să ducem mai departe guvernarea, să nu-i dezamăgim pe cetățenii care, în 2016, ne-au acordat un vot foarte bun la alegerile parlamentare.

Dintotdeauna am fost uniți și încercăm să păstrăm această unitate. Nu pot spune că dacă s-a schimbat liderul s-a shimbat și partidul. Sunt membru PSD de foarte mulți ani, din vremea când domnul Adrian Năstase era președintele partidului, și vă pot spune că partidul a rămas unit, indiferent de dificultățile prin care a trecut”, a spus Natalia Intotero la ”Puterea Știrilor”.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *