Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum văd social-democrații partidul în epoca post-Dragnea. Natalia Intotero: Suntem ca pasărea Phoenix, sper să câștigăm alegerile prezidențiale

psnews.ro

Invitată la emisiunea ”Puterea Știrilor”, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, a declarat că PSD a rămas un partid la fel de unit după încarcerarea fostului lider Liviu Dragnea, principalul obiectiv fiind câștigarea alegerilor prezidențiale din noiembrie.

”Eu aș compara PSD cu pasărea Phoenix, care a avut de fiecare dată puterea să renască, indiferent de greutățile sau dificultățile prin care a fost nevoit să treacă.

Ne pregătim pentru campania electorală, muncim așa cum am muncit de fiecare dată și ne dorim să câștigăm alegerile prezidențiale. Ne dorim să ducem mai departe guvernarea, să nu-i dezamăgim pe cetățenii care, în 2016, ne-au acordat un vot foarte bun la alegerile parlamentare.

Dintotdeauna am fost uniți și încercăm să păstrăm această unitate. Nu pot spune că dacă s-a schimbat liderul s-a shimbat și partidul. Sunt membru PSD de foarte mulți ani, din vremea când domnul Adrian Năstase era președintele partidului, și vă pot spune că partidul a rămas unit, indiferent de dificultățile prin care a trecut”, a spus Natalia Intotero la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *