Skip to content
Politică

Cum vede Răzvan Mironescu situația lui Ioan Oltean, săltat de DNA: „Rețeta este clasică…”

Deputatul PNL Razvan Mironescu a prezentat, joi seară, în emisiunea „La ordinea zilei” de la Antena 3, cum vede chemarea la DNA a colegului său, Ioan Oltean, acuzat de luare de mita și trafic de influență într-un nou dosar ANRP. Mironescu a catalogat dosarul lui Oltean drept o „rețetă clasică” manifestându-și compasiunea față de modul in care numeroși cetățeni au fost înșelați în procesele despăgubirilor de la ANRP:

„Noi astazi am fost concentrati pe sedinte Consililui General. Nu m-a susprins decizia DNA, reteta dupa cum s-a vazut este clasica, oarecum simplista, spun eu. Nu as vrea sa fiu in pielea acelor cetateni care au fost batjocoriti de institutiile statului dupa care sa-si vada terenurile, despagubirile respective sa beneficieze alte persoane. Eu nu cred nimic pana cand nu vedem niste dovezi clare. Daca existau niste dovezi directe deja se discuta despre o cerere inaintata de procurorul general catre Parlament pentru o masura preventiva.”, a conchis Razavan Mironescu.

Amintim că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) îl acuză pe vicepreşedintele fostului PDL Ioan Oltean că ar fi luat o şpagă de 600.000 de euro într-o biserică din Chitila.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *