Skip to content
Politică

Parlamentarii ACL votează pentru încuviințarea arestării lui Hrebenciuc și a lui Adam

Parlamentarii ACL vor vota pentru cererea justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Dan Motreanu.

Dan Motreanu a spus ACL a luat în urmă cu şase luni decizia de a respecta întotdeauna cererile care vin din partea Justiţiei.

‘Noi nu dorim obstrucţionarea justiţiei şi vrem ca tot procesul să fie transparent. Vom solicita tuturor parlamentarilor ACL să fie prezenţi la şedinţa de plen când se va vota acest lucru pentru a se asigura cvorumul necesar votului‘, a spus Motreanu, conform româniatv.net.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sâmbătă, la încheierea şedinţei Biroului Permanent, că solicitarea de arestare preventivă a lui Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam a fost trimisă Comisiei juridice care poate da un răspuns în trei zile.

Zgonea a menţionat că termenele decurg conform legii pentru a se face raportul comisiei şi că a solicitat secretarului general să-i informeze pe cei doi parlamentari că pot consulta dosarul la Comisia juridică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *