Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum votează Theodor Paleologu, dacă nu intră în turul al doilea la prezidențiale

Inquam Photos / Octav Ganea

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, invitat în studioul Puterea Știrilor, a fost întrebat cu cine va vota în turul 2 al alegerilor prezidențiale, dacă acesta nu va reuși să intre în bătălia finală.

Iată ce răspuns a oferit prezidențiabilul:

„Este aboslut aberant să votezi împotrivă din primul tur. E absurd. Cum să votezi în primul tur împotriva Vioricăi Dăncilă? Nu. În primul tur trebuie să votezi pentru un proiect, pentru niște idei, valori, pentru un om. Mi se pare că este un vot irosit un vot „împotrivă” încă din primul tur al alegerilor prezidențiale. În primul tur îți exprimi o adeziune. Prin votul tău manifești că ești de acord cu o direcție. În turul 2 elimini într-adevăr. În turul 2 logica este de eliminare a celui care este mai depărtat de tine. Pentru mine, în turul 2 orice ar fi este votul anti-Viorica Dăncilă.

Eu nu cred că doamna Viorica Dăncilă va intra în turul 2. Acesta este un bau-bau al celor care se duc la fund și vor să ne sperie că intră doamna Dăncilă în turul 2 și trebuie să îl votăm pe Barna. E bau-bau-ul ca să se salveze Barna care oricum se duce la fund, după toate greșelile pe care l-e făcut”, a declarat Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale.

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, a început oficial campania electorală. Alegătorii sunt așteptați în secțiile de votare în 10 și 24 noiembrie, pentru a-l alege pe cel care va conduce România în următorii cinci ani. În cursa pentru mandatul de președinte au intrat 14 candidați: profesori, juriști, oameni de afaceri, actori și medici veterinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *