Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum vrea candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 să ”producă” 20.000 de locuri de parcare în timp record: Toate aceste parcări trebuie date oamenilor!

PS News

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 și candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, a declarat că problema parcărilor în sector ar putea fi rezolvată odată cu ridicarea celor peste 20.000 de mașini abandonate.

„Toate aceste parcări trebuie date oamenilor. Nu mai trebuie să avem locuri de parcare nemarcate și nedate cuiva. Acolo apar abuzuri.

Avem 20.000 de mașini părăsite în Sectorul 2 pentru că nu îi întreabă nimeni de ce au parcat acolo. Dacă aș da acele locuri unor cetățeni, unor firme care să plătească ceva pentru acele locuri vă asigur că nu vor mai fi mașini părăsite, restul locurilor fiind pentru plata cu ora. Deci să fie abonamente pentru riverani și câteva locuri pentru vizitatori”, a explicat Dan Cristian Popescu la Puterea Știrilor.

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 susține că foarte multe dintre aceste locuri de parcare sunt folosite în mod abuziv.

„Vom reduce foarte mult prin această metodă mașinile de care nu este nevoie să fie acolo, pentru că omul și-ar face un calcul: «Merită să plătesc anual sau mai bine să iau mașina de aici să o duc undeva la țară, să o duc la Remat să-mi iau acea sumă de bani?».

Astăzi ne chinuim din cauza unor mașini părăsite, din cauza unor mașini foarte puțin folosite care abuzează de gratuitatea invaziei permanente. Locurile acelea, cele 26.000 de locuri de reședință le avem la ADP, dar restul locurilor sunt folosite unele gratuit, unele gratuit-abuziv”, a adăugat Dan Cristian Popescu.

Întrebat dacă are mai multă deschidere față de proiectele PSD față de cele ale PNL, acesta a răspuns tranșant: „Da, deschiderea față de proiecte o am și am văzut o discuție pe proiecte, nu pe funcții. Este o mare diferență.”.

„Apreciez faptul că Partidul Social Democrat vrea să se schimbe și experiența mea spune totul. Dânșii îl aveau candidat pe domnul Onțanu, un politician învechit care ar fi dus sectorul cu 20 de ani în urmă.

În momentul când eu am anunțat că voi candida independent au renunțat la dânsul și au hotărât să mă susțină pe mine. Asta îmi arată clar că PSD-ul vrea să se modernizeze, vrea să rupă anumite legături cu trecutul, cu o zonă pe care și eu am contestat-o”, a conchis Dan Cristian Popescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *