Skip to content
Politică

„Cumințenia Pământului” este expusă la Muzeul Național Cotroceni

" "

Opera lui Constantin Brancusi, „Cumintenia Pamantului”, expusa la Muzeul National Cotroceni, se afla in circuitul de vizitare al institutiei si poate fi vazuta de oricine, cu programare prealabila, telefonica sau online, a declarat istoricul si muzeograful Stefania Dinu.

Oricine isi poate face programare pentru a vedea ‘Cumintenia Pamantului’. Ea se afla in circuitul de vizitare al Muzeului Cotroceni, nu se face o vizita speciala pentru aceasta. Programarile se pot face din timp, telefonic sau online”, a declarat reprezentantul institutiei pentru news.ro.

" "

„In week-end este mai aglomerat, dar nu exista restrictii pentru a vedea opera lui Brancusi. Publicul poate face si fotografii„, a adaugat aceasta.

Programarile pentru vizite se fac la numarul de telefon: 021.317.31.06 sau la adresa [email protected]

„‘Cumintenia Pamantului’ nu este ascunsa publicului, din contra, ea poate fi vazuta in circuitul normal de vizitare, fiind asezata in anticamera Reginei Maria. Brancusi a expus-o pentru prima data la Bucuresti, in 1910, in cadrul unei expozitii organizate de ‘Tinerimea artistica’„, a precizat istoricul Stefania Dinu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *