Skip to content
Politică

Cunoscut ziarist, somat de un coleg să mărturisească dacă este sau nu ofițer SRI: ”Simt, de când te cunosc, că nu ești liber”

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România este somat, de unul din colegii săi de breaslă, să mărturisească dacă este sau nu ofițer al Serviciului Român de Informații.

Radu Moraru, patronul televiziunii Naşul TV, a lansat recent o campanie în care intenţionează să deconspire ofiţerii acoperiţi ce ar activa acum printre jurnalişti.

" "
" "

Moraru a publicat un scurt text, pe blogul personal, în care îi cere jurnalistului hotnews.ro, Dan Tapalagă, să spună public dacă este sau nu ofiţer acoperit, suspectându-l că nu este un ziarist tocmai liber.

De asemenea, patronul Nașul TV subliniază că Tapalagă le este doar cu un răspuns tuturor cititorilor săi.

”Draga Dan, esti un bun scriitor, esti un tip foarte ok, dar simt, de cind te cunosc, ca nu esti liber. Ai refuzat orice colaborare cu NASUL TV, iar site-ul tau, Hotnews, imi pare ca este „oficiosul” SRI-Coldea.

Te rog sa imi urmezi exemplul si sa declari, pe propria raspundere, ca nu esti „ofiter acoperit” al SRI, aripa Coldea, sau orice aripa! Te rog sa nu ignori acest apel.

Le esti dator sutelor de mii de cititori ai tai pe care ii minti, daca esti „ofiteras”! Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S. Sa nu uiti ca adevarul va iesi la suprafata oricum, ti-o spune un ziarist civil.”, precizează jurnalistul Radu Moraru, pe blogul personal.

" "

1 comentariu la “Cunoscut ziarist, somat de un coleg să mărturisească dacă este sau nu ofițer SRI: ”Simt, de când te cunosc, că nu ești liber”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *