Cuplul Blaga-Iohannis, indezirabil. Ponta vrea refacerea USL

Premierul Victor Ponta a vorbit astăzi, 25 august, înainte de intrarea  la ședința extraordinară a Senatului privind reducerea CAS, atât despre o refacere de fond a Uniunii Social-Liberale, cât și despre „minciuna” în care trăiește PDL, Victor Ponta făcând referire la Emil Boc.

„Nu vreți totuși să ieșim din minciuna asta în care domnul Boc e în PDL dar votează PMP? Să îi ajutăm noi să iasă din minciună”, a declarat Victor Ponta.

Totodată, Ponta a vorbit și despre refacerea USL-ului împreună cu președintele Senatului.

„Noi de când am format USL am avut ca partener alianța de centru dreapta, conservatorii și liberalii, astăzi conservatorii sunt cu dnul Daniel Constantin, iar liberalii cu Tăriceanu. Ceilalți sunt niște pedeliști care se numesc PNL. Noi nu facem decât să ne ținem de cuvânt față de cei care ne-au votat. Întrebați toți președinții de Consilii Județene din țară, în afară de cei de la UDMR și doi de la PDL, cum au fost aleși, că nici unul nu a fost ales ca PNL sau PC, toți au fost aleși ca USL și avându-i pe Crin și pe mine lângă ei. Acum poate unii apreciază schimbarea de la Crin-Ponta la Blaga-Iohannis, dar cei mai mulți cred că nu”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, premierul Victor Ponta a anunțat că este posibiliă o refacere a USL într-o altă formă.

„Refacerea unei forme a USL , pentru că nu mai poate fi forma inițială, cred că ar fi extrem de corect pentru oamenii care ne-au acordat încredere atât la alegerile parlamentare cât și la cele locale”, a continuat Victor Ponta.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL