Skip to content
Politică Sport

Curat ghinion: Simonei Halep nu-i merge bine nici în afaceri

sport.ro

Simona Halep a câştigat milioane de dolari din tenis, 27 mai exact, bani din care a susținut afacerile deschise de familia sa. Fără succes însă din moment ce firmele administrate de Stere şi Tania Halep ori s-au desființat, ori sunt pe pierdere.

Familia Halep a avut de-a lungul anilor patru firme, dar a mai rămas doar cu două. Alte două, H. Nicolas SRL (obiect de activitate: tăbăcirea şi finisarea pieilor) şi Hefaistor au fost radiate, potrivit digisport.ro.

La zi mai funcționează Cubit SRL – respectiv cafeneaua SH Cafe şi Lacto Mony SRL  – o firmă de lactate şi brânzeturi.

Stere Halep este acţionar la Cubit SRL, fondată în 1992. O firmă care a avut ca mai mare cifră de afaceri în 2008 (363.000 euro), dar a ajuns după nouă ani la o cifra de afaceri de doar 36.000 de euro. În plus, conform termene.ro, este foarte probabil ca această firmă să intre în insolvenţă.

Prost pentru familia Halep este și că ambele firme, Cubit şi Lacto Mony SRL, sunt pe pierdere pe ultimul an fiscal, prima cu 124.000 de euro, a doua cu 29.000 de euro.

Deși afacerile familiei merg prost, Simona Halep a mai cumpărat, pe lângă primul bloc construit, un hotel de 4 stele în Poiana Brașov. Tranzacția a avut loc anul trecut iar după cum se știe Halep a plătit pentru hotel între 1,5 și două milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *