Skip to content
Politică

Cursa aeriană Sibiu – Nurnberg întoarsă din cauza unei urgenţe medicale la bord

Un avion care efectua cursa Sibiu – Nurnberg s-a întors, duminică, pe Aeroportul Internaţional Sibiu după 40 de minute de zbor, din cauza unei urgenţe medicale, aeronava urmând să plece imediat ce va fi posibil acest lucru

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, un echipaj SMURD a intervenit la Aeroportul Internaţional Sibiu pentru a-i acorda ajutor medical unei femei de 34 de ani, pasageră în avion.

„Echipajul SMURD cu medic a intervenit la aeroport pentru a acorda îngrijiri medicale şi a transporta la spital o femeie în vârstă de 34 de ani, posibil cu cu spasmofilie. Femeia se afla în avion în momentul în care s-a simţit rău”, a spus Nistor.

Reprezentantul Aeroportului Internaţional Sibiu, Alexandra Păcurar a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că avionul s-a întors din cauza urgenţei medicale la bord.

„După 40 de minute, cursa Sibiu – Nurnberg a revenit pe pistă pentru o urgenţă medicală la bord. Pasagera a fost preluată de echipajul de prim-ajutor. Zborul încă nu a plecat, dar urmează să plece imediat ce va fi posibil”, a spus Păcurar.

Avionul cu destinaţia Nurnberg a avut programată ca oră de plecare 12:30 şi s-a întors în Aeroport la ora 13.25. La bord erau aproximativ 180 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *