Skip to content
Politică

Cursa pentru şefia PSD. Dolineaschi spulberă iluziile

Andrei Dolineaschi (secretarul general al Partidului Social Democrat) spulberă iluziile. Cum rămâne cu candidaturile la funcţia de preşedinte al PSD.

Deputatul de Botoşani a declarat miercuri că și-au depus candidatura pentru președinția formaţiunii trei persoane, din care numai una îndeplinește condițiile prevăzute în regulament, relatează Agerpres.

„S-au depus trei candidaturi, una dintre ele îndeplinește condițiile prevăzute în regulamentul de organizarea scrutinului intern, precum și prevederile din statut. Două candidaturi — nu. Comisia Electorală a făcut un proces tehnic, urmând ca validarea candidatului sau candidaților pentru a fi trecuți pe buletinul de vot revine CExN”, a spus Dolineaschi, înainte de începerea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

El a adăugat că nu i se pare corect să se dea derogări de la regulament pentru candidații care nu îndeplinesc condițiile.

„A fost un regulament luat de toată lumea, supus votului în CExN. Domnul Șerban Nicolae ar fi trebuit să-și facă campanie electorală în cadrul partidului, în primul rând în cadrul organizației al cărei membru este. Dacă nici măcar Mehedințiul nu l-a convins să-i dea o recomandare mi se pare strigător la cer să se vină cu o recomandare de la.. — am înțeles că nici măcar localitate nu este, este un cartier. Să ne respectăm între noi ca membri”, a precizat secretarul general al PSD.

Până marți după-amiază și-au depus candidaturile Liviu Dragnea, Șerban Nicolae și Daniel Savu, a anunțat președintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, Florin Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *