Skip to content
Societate

Cursuri suspendate joi în mai multe judeţe, din cauza vremii

Cursurile unităţilor de învăţământ din judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Buzău, Vrancea şi Tulcea sunt suspendate, joi, din cauza vremii. În Tulcea, măsura nu vizează şi unităţile din municipiul reşedinţă de judeţ.

Autorităţile locale din judeţele aflate sub avertizare cod roşu de viscol au luat decizia suspendării cursurilor pentru ziua de joi.

Astfel, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Buzău, şcolile şi grădiniţele sunt închise total, în judeţul Tulcea doar unităţile de învăţământ din judeţ, cu exepţia municipiului reşedinţă, iar în Vrancea sunt suspendate doar cursurile din timpul dimineţii.

Ministerul Educaţiei a anunţat că tot din cauza vremii, vor fi suspendate cursurile de la Liceul „Liviu Rebreanu” şi Şcoala Gimnazială „Geo Bogza” din localitatea Bălan, judeţul Harghita.

Codul roşu de intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85…90 km/h, viscol, vizibilitate redusă semnificativ este valabil până joi, la ora 8.00, în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea, scrie News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *