Curtat de Real Madrid și Barcelona, starul lui Bayern Munchen se gândește să plece din Bundesliga

Sursa foto: Bayern Munchen
Sursa foto: Bayern Munchen

Leroy Sane se gândește să plece de la Bayern Munchen

Atacantul lateral mai are contract cu campioana Germaniei până în iunie 2025, dar nu au demarat discuţii pentru un nou acord.

Conform sursei citate, Real Madrid şi FC Barcelona sunt interesate de internaţionalul german, care are 55 selecţii şi 13 goluri în echipa naţională.

Transferat de la Manchester City la Bayern în 2020 pentru 60 de milioane de euro, Sane traversează cel mai bun sezon al său la clubul bavarez. El a marcat cinci goluri în şase meciuri din Bundesliga, dar și unul în Liga Campionilor, notează Agerpres.

În tricoul lui Bayern, neamțul a strâns 142 meciuri şi 44 goluri în toate competițiile.

Jerome Boateng a revenit și va semna contractul

Jerome Boateng (35 de ani) este foarte aproape de o revenire la Bayern Munchen, după ce fundașul central s-a despărțit de Olympique Lyon.

Astfel, stoperul german poate reveni la echipa pentru care a evoluat timp de 10 sezoane (2011 – 2021) din postura de jucător liber de contract.

Jurnaliștii germani de la Sport 1 l-au surprins pe Jerome Boateng la antrenamentul de astăzi al celor de la Bayern Munchen.

”Jerome Boateng se antrenează deja cu jucătorii de rezervă”, au scris nemții de la Sport1.

Pentru Bayern, Jerome Boateng a jucat timp de 10 sezoane pentru Bayern, timp în care a adunat 363 de partide, a marcat 10 goluri și a pasat decisiv de 25 de ori. În cariera sa, pe lângă Bayern Munchen, Boateng a mai evoluat pentru Hertha Berlin, Hamburger SV, Manchester City și Olympique Lyon.

  • 25 de trofee a câștigat Boateng cu Bayern Munchen
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Boateng, potrivit Transfermarkt
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: