Skip to content
Politică

Curtea de Apel Bucureşti a decis în cazul lui Dumitru Dragomir

Curtea de Apel București a decis, miercuri, ca fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir să fie judecat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală și delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune.

Magistrații Curții de Apel București au respins o contestație făcută de Dumitru Dragomir și a menținut o decizie a Tribunalului București (instanța de fond) prin care i-a fost prelungit controlul judiciar, scrie agerpres.ro.

Dumitru Dragomir a cerut judecătorilor ridicarea controlului judiciar, deoarece vrea să meargă pe 4 septembrie la Budapesta, pentru a asista la meciul de fotbal dintre România și Ungaria din preliminariile Campionatului European din 2016, însă are interdicția de a părăsi teritoriul României. Controlul judiciar ramane in vigoare, la 16 luni de la instituirea acestei masuri.

Amintim că fostul șef al LPF a fost trimis în judecată în noiembrie 2014, sub control judiciar, pentru evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală, la delapidare și spălare a banilor, infracțiuni ce ar fi avut drept urmare și diminuarea corelativă a patrimoniului Ligii cu suma de aproximativ 2,8 milioane de euro.

Dragomir nu va mai putea să meargă la Budapesta pentru a vedea meciul România-Ungaria, măsura obligându-l să îl vizioneze la televizor.

1 comentariu la “Curtea de Apel Bucureşti a decis în cazul lui Dumitru Dragomir

  1. Sa-l judece pana se incadreaza la prescriere. Si dupa aceea gata. Nea Mitica ramanecuhotelul din Baneasa, cu restaurantul de langa Teatrul Mic si cu multele milioane in banca, iar noi caprostii, cu gura cascata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *