Cutremur de 4.2 în Gorj, urmat de două replici

facebook / infp
Sursă foto: infp.ro

Un cutremur cu magnitudinea 4.2 s-a produs, marţi seară, în judeţul Gorj, la o adâncime de 8,6 kilometri, fiind urmat de două replici.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, marţi, la ora 23:30:55 s-a produs în Oltenia, Gorj, un cutremur mediu, cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 8.6 kilometri.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 16 kilometri NV de Târgu Jiu, 67 de kilometri NE de Drobeta-Turnu Severin, 70 de kilometri S de Hunedoara, 84 de kilometri S de Deva, 97 de kilometri V de Râmnicu Vâlcea, 98 de kilometri E de Reşiţa, scrie news.ro.

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, în Gorj au mai avut loc două cutremure, cu magnitudini de 2,7 şi 2,3, un altul producându-se în Muntenia, judeţul Călăraşi, cu magnitudinea de 2,6.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL