Skip to content
Politică

Cutremur în Guvern! Un ministru și-a dat demisia: ”Fac un pas în spate!”

http://m.zf.ro/

Cutremur în Guvern! Vineri dimineață, într-o conferință de presă, un ministru și-a anunțat demisia.

Mai exact, este vorba despre ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, cel care a decis să demisioneze din fruntea ministerului.

”Am vorbit în această săptămâna cu Liviu Dragnea. I-am spus să lăsăm pe altcineva care să comunice cu federațiile. M-am consultat cu mai multe persoane și cu președintele Dragnea pentru că trebuie asumată o responsabilitate și nu este un minister ușor. Când am venit am zis că ce poate fi mai greu decât la Protecția Consumatorului. Să știți că este foarte greu. Am creionat foarte multe proiecte pe care o să vi le prezint săptămâna viitoare. Mă retrag. Am decis să fac un pas în spate”, a declarat acesta.

Însă, locul lui Dunca ar fi luat de o tânără de 31 de ani.

Actuala secretară a Camerei Deputaților, sătmăreanca Ioana Bran are șanse uriașe să devină noul ministru al Tineretului și Sportului, scrie presasm.ro. Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generație de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”.

Ioana Bran este absolventa Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Pasrlamentarul sătmărean deține şi un masterat în audit şi expertiză contabilă.

A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deține funcția de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *