Skip to content
Politică

CUTREMUR în PSD! Buzatu îl avertizează pe Dragnea: Țuțuianu NU trebuie exclus sau sancționat! EXCLUSIV

Inquam Photos

Baronul PSD-ist de Vaslui – l-am numit pe Dumitru Buzatu – îi ia apărarea liderului din Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în exclusivitate pentru PSnews.ro, în contextul ”transpirării” în presă a înregistrărilor audio în care acesta șterge pe jos cu Liviu Dragnea, Ionel Arsene, Dănuț Andrușcă, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

Buzatu îi transmite lui Liviu Dragnea că nu este nici bine și nici corect să forțeze o excludere sau o sancționare a lui Adrian Țuțuianu, avertizând că ”mulți au devenit prea ultrasensibili în PSD”. Vă prezentăm declarațiile baronului de Vaslui.

Ce este așa de grav în chestia asta?!

”S-a stârnit o adevărată nebunie cu înregistrările acestea audio în care-l auzim pe colegul Adrian Țuțuianu că zice și că drege! Ce este așa de grav în chestia asta?! Lumea nu are ce face dacă se pregătește să ia în serios discuții înregistrate pe ascuns din nu știu ce ședințe care au avut loc în teritoriu. Păi, cred că dacă am avea înregistrări din toate organizațiile PSD, ne-am distra copios când am afla ce cred unii despre ceilalți.

Țuțuianu și ”modul brut”

Pe de altă parte, Adrian Țuțuianu este cunoscut în partid pentru modul lui mai brut de a dialoga, de a pune problema, și asta mai încinge spiritele din când în când. Totuși, haideți să nu uităm să ne amuzăm și să mai râdem din când în când. Altminteri, viața de partid ar fi destul de searbădă. Eu consider că liderii partidului nu trebuie să dea o importanță prea mare acestor declarații – chiar nu trebuie exagerată această chestiune, fiindcă nimeni nu va avea de câștigat din așa ceva!

În apărarea baronului de Dâmbovița

Eu zic că distracția este cu mult mai sănătoasă decât conflictul, indiferent cum am pune problema. Lui Adrian Țuțuianu i s-ar putea răspunde la mișto, cu vreo ironie isteață, dar nu cu amenințări sau sancțiuni, fiindcă nu cred că acestea își au locul în cazul de față. Eu cred că mulți au devenit prea ultrasensibili în PSD. Ideea aceasta de a sancționa, de a penaliza orice poziție care contravine conducerii de partid sau majorității nu cred că este corectă. Dimpotrivă, poate fi falimentară. Sancționările și penalizările nu sunt niște măsuri foarte bune, sper să nu se ia în calcul așa ceva. În fond, este vorba doar despre niște declarații care nu au fost făcute în spațiul public, ci în interiorul unei ședințe de partid, fiind înregistrate pe șest. La așa ceva se răspunde cu replici ironice, usturătoare, nu cu sancțiuni și penalizări”, a declarat Dumitru Buzatu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *