Skip to content
Politică

Cutremurător! Ce a făcut patronul Hexi Pharma cu o zi înaintea accidentului

Cutremurător! Ce a făcut patronul Hexi Pharma cu o zi înaintea accidentului.

Astfel, moartea lui Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma este încă învăluită în mister.

Se pare că acesta şi-ar fi cumpărat loc de veci cu doar o zi înaintea accidentului, susțin surse judiciare.

Mai mult, cu doar câteva ore înainte de tragedie, patronul Hexi Pharma ar fi schimbat mai multe SMS-uri cu soţia sa, care l-a sfătuit, citez, „să nu faci vreo prostie”.

Totodată, misterul morţii lui Dan Condrea se adânceşte odată cu informaţia, venită pe surse, potrivit căreia SRI ar fi ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere încă din seara accidentului. Asta deşi SRI a spus că subiectul nu este unul de competenţa sa, pentru că nu afectează siguranţa naţională. Curios este că după ce au fost date publicităţii, pe imagini, maşina lui Condrea este de negăsit timp de 30 de minute, informează Antena3.ro

Nouă persoane se văd pe noile imagini de la accident, chiar şi câteva femei de serviciu care măturau zona, înainte ca maşina să fie ridicată.

Mai mult, potrivit surselor judiciare, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, i-ar fi transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea ar fi răspuns scurt „Meditez”. Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Dan Condrea a făcut de 13 ori drumul Corbeanca – Buftea şi retur înainte să se izbească de copacii de pe marginea drumului. Înregistrările de pe camerele de supraveghere arată cum a mers înainte şi înapoi pe o distanţă de 12 kilometri, între cele două localităţi, ceea ce intareste ipoteza unei sinucideri.

Între timp, analizele probelor ADN au confirmat că persoana moartă în accident este patronul Hexi Pharma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *