Skip to content
Politică

D. Constantin, în scandalul momentului: Nu am auzit vocea ‚‚liberalului’’ Tăriceanu

alchetron.com

Deputatul independent Daniel Constantin face declarații în scandalul momentului.

Fostul vicepremier declară că trebuie eliminat orice plafon al indemnizaţiilor pentru creşterea copilului. Cu ocazia aceasta, Constantin îl atacă pe fostul coleg de conducere din ALDE şi afirmă că nu a auzit „vocea liberalului Tăriceanu” pe acest subiect.

Există o dezbatere amplă asupra unui subiect important pentru întreaga noastră societate, pentru zeci de mii de români care se află în concediu de creștere a copilului. Se discută intens despre plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, despre introducerea unui prag pentru cei care obțin venituri din această indemnizație, conform cu ceea ce au contribuit în ultimele 24 de luni.
Am văzut opiniile guvernului, am văzut opinia PSD și a PNL. Nu am văzut însă opinia foștilor mei colegi din ALDE, nu am auzit vocea ‚‚liberalului’’ Tăriceanu, mai ales că vorbim despre un principiu al contributivității, un principiu în esența sa de origine liberală.
Eu rămân consecvent cu ceea ce am susținut și în 2016, că trebuie eliminat orice plafon al indemnizațiilor pentru creșterea copilului. Fiecare trebuie să primească o indemnizație care să reflecte contribuțiile plătite și astfel, putem vorbi cu adevărat de o încurajare a natalității.”, scrie Daniel Constantin pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *