Skip to content
Societate

„Dacă ai o urgență și ajungi aici, fii pregătit să mori!”. Revolta jurnalistului Oreste Teodorescu după experiența avută într-un spital din România

revistatango.ro

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, jurnalistul Oreste Teodorescu povestește experiența dezamăgitoare cu sistemul medical românesc. „Dacă Doamne ferește ai o urgență și ajungi la spitalul din Mangalia, fii pregătit sa mori!”, scrie Oreste Teodorescu, care nu ezită să le transmită un mesaj și celor aflați la Putere: Cuvintele pe care vi le adresez rămân nerostite, dar gândul meu v-a așezat exact acolo unde meritați!.

„România, Europa, 2021, guvernare PNL-USR-UDMR:
Dacă Doamne ferește ai o urgență și ajungi la spitalul din Mangalia, fii pregătit sa mori! Calculatoarele nu funcționează, nu te bagă nimeni in seama, iar când in sfârșit ai o ocazie, după minim 3-4 ore de așteptare umilitoare pe culoarele sinistre, începe cu adevărat haosul… ești plimbat de colo-colo, alte câteva ore! Dacă nu ai murit, încă mai ai o șansa… sa pleci cât mai departe de țara care-și dispretuieste cetățenii! Bravo, Citu, Barna, Hunor… de asta v-au votat romanii, simțeau nevoia sa fie batjocoriți și de voi! In rest…cuvintele pe care vi le adresez rămân nerostite, dar gândul meu v-a așezat exact acolo unde meritați!”, scrie jurnalistul Oreste Teodorescu.

17 comentarii la “„Dacă ai o urgență și ajungi aici, fii pregătit să mori!”. Revolta jurnalistului Oreste Teodorescu după experiența avută într-un spital din România

 1. Același calvar l-am trait si eu cu fratele meu la Brăila . Dar din pacate după 4 zile de haos total am primit vestea că a decedat . Zeci de telefoane la care nu raspunde a nimeni iar daca aveai norocul sa vorbesti cu cineva ne asigura ca e bine. După ce a decedat alt calvar a durat o zi jumate și am constatat că avea lovituri pe față și urechea era vanata . E adevărat daca ajungi la spital te întorci mort astăzi. E îngrozitor ce trăim.

 2. Oprește , de la tine chiar aveam așteptări. Sa-i înjuri pe astia( n-or fi ei usa de biserica) ca n-au reușit sa refacă tot ce-au distrus alții in 30 …!

  1. Vai…esti toata ,, uda,,…tocmai ai tai sa te dezamageasca…cum asa…??? Sti ce au facut ai tai de cand sunt la putere…??? Pai stie toata lumea…fa efortul de a afla….

  2. pana la urma, nu e vorba ce ce au construit cei dinnainte sau ce construiesc acestia!!! E vorba de atitudinea personalului medical!!!

  3. Oprește?!?!?! Îl cheamă Oreste! Bați câmpii! Mai trebuie 30 de ani ca să se refacă ce s-a distrus în alți 30?!?!?E foarte simplu! Dați afară cei care nu își fac datoria! Ți se pare că trebuie decenii pentru a lua măsuri?!?!?

   1. Sa-i dam afara pe cei care nu isi fac datoria ?? Cred ca este imposibil , sunt atat de multi si practic s-au cimentat in posturile lor create si inventate peste noapte , incat chiar nu vad solutia salavatoare pe care tot o asteptam noi , oamenii corecti si cinstiti !!

 3. Voi sunteți atat de orbiți de politica s-o putere. Încât nu va dați seama unde nea adus acest guvern în doi ani de mandat.
  Este de 10 ori mai rau decât unde am fost și unda de soc e abia la început

 4. Uimitor! Este de vina guvernul PSD, PNL, USR, bla,bla, bla. Nu mai oameni buni, noi ca natie suntem de vina! Chiar nu aveti ochi sa vedeti ca unui asistent sau unui doctor dintr-un anumit spital nu i-a ordonat nimeni sa fie imbecil si mizerabil? Dar daca natia lui asa este! Cum sa-l indrepti? Hai sa fim seriosi! Atunci cand vei ajuta pe cineva fara sa gandesti ca vei primi o recompensa, atunci cand prin atitudinea ta vei da un exemplu bun celor din jur, atunci ve exista un mugur de speranta. Dar pana atunci, pas. Problema cea mare este la noi toti. Toti cei care formam comunitatea româneasca. Din pacate!

 5. Oprește?!?!?! Îl cheamă Oreste! Bați câmpii! Mai trebuie 30 de ani ca să se refacă ce s-a distrus în alți 30?!?!?E foarte simplu! Dați afară cei care nu își fac datoria! Ți se pare că trebuie decenii pentru a lua măsuri?!?!?

 6. Bai, Oreste, cat i-ai lingusit si cat i-ai ridicat in slavi pe cei ce chinuie acest popor de cand au venit la putere si acum te-ai trezit din nauceala? Ma bucur caci s-au vindecat multi netrebnici ca tine intre timp, cred ca i-ai regasit in spatiul public… Mai bine mai tarziu decat niciodata.. Textul pe care îl copiați va apărea automat aici

 7. V-ati gandit cat sufera un bolnav cronic? Un medic a inceput sa zbiere la un pacient si a amenintat ca lasa totul balta si pleaca in strainatate. Eu zic sa plece. Macar stim cum stam. Ne cautam vraci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *