Skip to content
Societate

Dacă aveți de făcut drumuri către Constanța, nu uitați să circulați cu atenție! Se anunță lucrări de reparații pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic anunţă că, în următoarele două săptămâni, traficul este restricţionat pentru efectuarea de lucrări pe Autostrada Soarelui, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi. Vineri, circulaţia este restricţionată şi pe Autostrada Sibiu – Deva.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, pentru aproximativ două săptămâni, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 51, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, pe sensul spre litoral, este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie, potrivit news.ro.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie”, a transmis Inforafic.

De asemenea, Infotrafic anunţă că, vineri, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 259+600 m, pe sensul Sibiu către Sebeş, circulaţia rutieră va fi restricţionată astăzi, între orele 09:00 şi 15:00, pe banda a doua, pentru înlocuirea parapetului median.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *