Skip to content
Economie

Dacia își prezintă modelul 100% electric

Grupul Renault va prezenta, în zilele de 3 și 4 martie 2020, noutățile mărcilor Renault, Dacia și Alpine la Salonul Internațional de la Geneva 2020. Dacia prezintă cel mai accesibil automobil de oraș 100 % electric de pe piață Potrivit unui comunicat, Dacia va prezenta, pe 3 martie 2020, în premieră mondială, cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață. “O revoluție în gama Dacia, care profită de experiența de peste 10 ani a Grupului Renault în domeniul mobilității electrice. Singurul constructor de automobile care propune o gamă completă de vehicule cu alimentare atât pe benzină, cât și pe GPL, denumită ECO-G, Dacia va prezenta noua motorizare TCe 100 ECO-G”, se arată într-un comunicat publicat pe gruprenault.ro. Dacia va expune totodată noua sa motorizare ECO-G și o serie limitată « Anniversaire » pentru a sărbători 15 ani de prezență comercială pe piața europeană. Citește și Mașinile Dacia, la mare căutare peste hotare. Câte s-au vândut în străinătate în 2019 Concept-car-ul electric MORPHOZ Va fi prezentat, tot în premieră mondială, concept-car-ul electric MORPHOZ care ilustrează viziunea mărcii asupra viitorului mobilității auto. Acest vehicul propune o adaptare personalizată la nevoile, dorințele și obiceiurile de utilizare ale fiecărui client. El prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori. Noul Twingo Z.E. și Noul Megane Estate E-TECH Plug-in vor fi dezvăluite pentru prima oară publicului: două modele simbol ale unei noi etape în ofensiva electrică a Renault. “Pionier în dezvoltarea vehiculelor electrice, Renault își pune în valoare expertiza în domeniu, continuând electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare și exclusive de motorizări de tip Hybrid și Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: Noul Clio, Noul Captur și Noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva”, se arată în comunicatul citat. Pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept își va face apariția la standul mărcii. Acest show-car urban și electric anunță înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020. Alpine, două serii limitate și o nouă interpretare a sportivității Alpine revine în acest an la Salonul de la Geneva prezentând două noi serii limitate în gama A110. Standul mărcii va găzdui totodată Alpine A110 SportsX. Acest exercițiu de stil, rezultat al colaborării dintre echipele de design și inginerie ale Alpine, este inspirat din versiunile de raliu ale modelului A110 – cu o caroserie lărgită și supraînălțată – și în special din vehiculul A110 câștigător al raliului Monte Carlo în 1973.

Potrivit unui comunicat, Dacia va prezenta, pe 3 martie 2020, în premieră mondială, cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață.

O revoluție în gama Dacia, care profită de experiența de peste 10 ani a Grupului Renault în domeniul mobilității electrice. Singurul constructor de automobile care propune o gamă completă de vehicule cu alimentare atât pe benzină, cât și pe GPL, denumită ECO-G, Dacia va prezenta noua motorizare TCe 100 ECO-G”, se arată într-un comunicat publicat pe gruprenault.ro.

Dacia va expune totodată noua sa motorizare ECO-G și o serie limitată « Anniversaire » pentru a sărbători 15 ani de prezență comercială pe piața europeană.

Marca viitorului

Va fi prezentat, tot în premieră mondială, concept-car-ul electric MORPHOZ care ilustrează viziunea mărcii asupra viitorului mobilității auto.

Acest vehicul propune o adaptare personalizată la nevoile, dorințele și obiceiurile de utilizare ale fiecărui client. El prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori.

Noul Twingo Z.E. și Noul Megane Estate E-TECH Plug-in vor fi dezvăluite pentru prima oară publicului: două modele simbol ale unei noi etape în ofensiva electrică a Renault.

“Pionier în dezvoltarea vehiculelor electrice, Renault își pune în valoare expertiza în domeniu, continuând electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare și exclusive de motorizări de tip Hybrid și Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: Noul Clio, Noul Captur și Noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva”, se arată în comunicatul citat.

Pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept își va face apariția la standul mărcii. Acest show-car urban și electric anunță înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *